Bel ons nu voor direct advies!

020-4713718
Home - Particulier - Vastgoed, Huur & VVE - Appartementsrecht en VVE-Recht - Wijziging splitsingsakte

Wijziging splitsingsakte

Voor advies omtrent het wijzigen van de splitsingsakte kunt u bij Van der Kooij Besters Advocaten terecht. Het komt wel eens voor dat een VVE eigenaren de wens heeft om de splitsingsakte te wijzigen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een verouderd splitsingsreglement of een voorgenomen verbouwing van een appartement, waardoor het te verbouwen appartement groter wordt. De procedure om tot wijziging van de splitsingsakte over te gaan is gecompliceerd en met vele waarborgen omkleed.

Wij kunnen u hierover adviseren en kunnen ook samen met u kijken of wijziging wel realiseerbaar is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het appartementsrecht c.q. VvE-recht. Wij staan zowel huurders alsmede verhuurders bij. Wij hebben een adviespraktijk, maar ook een procespraktijk. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor overleg met ons in Amsterdam.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


 

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

Rosalie van RooijenAdvocaatTel. 020-209 00 23
lisa_benjamin
Lisa BenjaminJuristTel. 020-209 00 19
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / PartnerTel. 020-471 37 18