Familierecht

Familierecht

Een hoog percentage van de Nederlanders komt minimaal een keer in zijn leven in aanraking met een familierechtprocedure. Bijvoorbeeld door een echtscheiding, een omgangsregeling met kinderen, alimentatie, verdeling of een erfrechtkwestie.

Wij kunnen jou adviseren over familierechtelijke kwesties, procedures voor jou opstarten zoals een echtscheidingsprocedure, of verweer voeren wanneer iemand een familierechtelijke procedure tegen jou heeft opgestart.

Van der Kooij Besters Advocaten heeft jarenlange ervaring op familierechtelijk gebied. In deze vaak moeilijke en emotionele procedures staan wij jou graag terzijde. Wij weten waar je recht op hebt en waar de kansen liggen.

Iedere woensdag van 16:00 uur tot 18:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor alle ondernemers en particulieren met een juridisch probleem. Je bent van harte welkom en onze advocaten nemen ruim de tijd om jou van juridisch advies te voorzien.

Heb je een familierechtzaak en wil je dit melden of heb je vragen over familierecht?

Stel dan gratis je vraag over familierecht d.m.v. het ‘Gratis juridisch advies’-formulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen via telefoonnummer 020-4713718 of direct mailen via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl.
Voor alle vragen over familierecht kunt u terecht bij de volgende advocaten:

 • Jan Paul van der Kooij

  Jan Paul van der Kooij

 • Titus Bouman

  Titus Bouman

 • Charlotte Houben

  Charlotte Houben

 • Charlotte Houben

  Brenda Vos