Home - Over ons - Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Onze missie is het leveren van goede en betaalbare rechtsbijstand. Hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Om onze missie te verwezenlijken hebben we zes speerpunten. Op deze pagina leggen wij u uit waar wij voor staan door onze speerpunten nader toe te lichten.

Met de onderstaande zes speerpunten onderscheiden wij ons van  andere advocaten:  1. Betaalbaar

Goedkoop is bij ons geen duurkoop

Alle advocaten van Van der Kooij Besters Advocaten werken voor een uniek laag uurtarief. Wij zijn er voor iedereen en daar hebben we ons uurtarief dus ook op aangepast. Bij ons geen uurtarieven van 250 euro of 300 euro. Wij werken voor 135,00 euro per uur exclusief btw en 5% kantoorkosten.

Dit houdt rechtsbijstand betaalbaar en maakt ons interessant voor een breed publiek van zowel particulieren als ondernemers. Lees HIER meer over op onze pagina over ons unieke tarief.

 

 


  1. Kwaliteit

Wij staan voor onze kennis en kunde.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten zijn we trots op ons werk. We staan voor kwaliteit in combinatie met betaalbaarheid. Met onze juridische kennis zit het wel snor. Onze advocaten werken continu aan het vergroten van hun kennis en kunde door middel van het volgen van cursussen en opleidingen. Zo hebben we advocaten in huis die op hun vakgebied specialistenopleidingen volgen of hebben gevolgd. Binnen kantoor werken advocaten die allen uiteraard lid zijn van de Nederlandse orde van Advocaten (NOvA). Daarnaast werken bij ons advocaten die specialistenopleidingen volgen of hebben gevolgd op het gebied van familierecht (VfAS) en arbeidsrecht (PALA). Daarnaast zijn onze advocaten ook nog eens lid van specialistenverenigingen zoals de vereniging voor incasso en procesrechtadvocaten (VIA), de Vereniging voor Corporate Litigation en de Vereniging voor jonge arbeidsrechtadvocaten (VJAA).

Het lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Advocaten alsmede het lidmaatschap van al deze specialisatieverenigingen, brengt voor advocaten opleidingsverplichtingen met zich mee waardoor onze Advocaten hun kennis en kunde structureel onderhouden en bijhouden. We zijn dus altijd juridisch up to date!

 


  1. Winnaarsmentaliteit

Staat u met de rug tegen de muur? Wij breken die muur voor u af!

Bij Van der Kooij Besters Advocaten winnen we graag en veel. We kunnen absoluut niet tegen ons verlies. Uw belang is ons belang en het behalen van optimale resultaten is de regel. Wij vechten door waar anderen stoppen, we zijn echte procesadvocaten en procederen zit in ons bloed. We sturen niet aan op gerechtelijke procedures maar lopen er zeker ook niet voor weg.

Sterker nog, we zien een procedure vaak als middel om ons doel te bereiken. We duwen en drukken door, net zo lang totdat we bereiken wat we willen bereiken. We zeggen niet voor niets: “onder druk wordt alles vloeibaar.”

Het liefst doen we dat alles via minnelijke weg door in onderhandeling met uw wederpartij tot een schikking te komen, omdat dit u altijd minder tijd en geld kost dan een juridische procedure.  Als dat niet lukt, stappen we samen met u naar de rechter om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Schikken waar het kan, procederen waar het moet.

 


  1. Servicegericht

Snel, bereikbaar en helder

De woorden SERVICE en DIENSTVERLENING worden bij ons in hoofdletters geschreven. Alle advocaten, juristen en stafmedewerkers van ons kantoor krijgen met enige regelmaat commerciële trainingen en trainingen gericht op dienstverlening en servicelevel. We nemen u bij de behandeling van uw zaak bij de hand. We leggen uit wat er gaat gebeuren en leggen ook de keuzes en strategieën aan u uit.  Een procedure is voor u iets exotisch, iets wat u weinig tegenkomt. Wij doen echter niet anders en kunnen u daarom optimaal begeleiden en aan u uitleggen wat u te wachten staat.

Daarnaast reageren onze advocaten adequaat en snel. Bij ons wordt u altijd teruggebeld en we reageren ook tijdig op uw mails. Om de bereikbaarheid te vergroten krijgt u bovendien het rechtstreekse telefoonnummer van uw advocaat of jurist. Korte lijnen en snelle communicatie. We houden daarnaast ook niet van moeilijke woorden en begrijpelijke zinnen. We spreken klare en begrijpelijke taal en doen niet aan wollige antwoorden.

 


  1. Landelijke dekking

Wij zijn geen lokaal kantoor en werken door heel Nederland

Ons kantoor is gevestigd te Amsterdam maar wij werken niet enkel lokaal. We hebben alle rechtbanken van Nederland al bij herhaling van binnen gezien en willen ons unieke uurtarief voor iedereen in Nederland beschikbaar maken. Zo vaak hoeft u immers niet bij advocaat langs. Het voeren van gesprekken of intakes kan immers ook telefonisch, via Skype of via een videogesprek. U hoeft niet altijd naar ons kantoor te komen, sterker nog, wij proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij leveren rechtsbijstand aan iedereen, waar u ook woont!

 


  1. Laagdrempelig

Drempels kunnen altijd lager, de service kan altijd beter

Wij zien vaak dat mensen het moeilijk vinden om bij een advocaat naar binnen te stappen. Dat heeft de advocatuur aan zichzelf te danken door de onterecht wat statige en oubollige uitstraling die veel advocatenkantoren hebben. Bij ons gaat u dat niet vinden. Wij staan voor laagdrempeligheid. Heeft u een juridische vraag, stel hem dan gratis. Wij beantwoorden uw vraag graag en het verplicht u tot niets. Wij zijn benaderbaar en vinden het juist fijn als u ons belt of mailt. Wij nemen de tijd en zorgen dat u zich welkom en begrepen voelt.