Kwaliteit

Bij Van der Kooij Besters Advocaten zijn we trots op ons werk. We staan voor kwaliteit in combinatie met betaalbaarheid. Met onze juridische kennis zit het wel snor. Onze advocaten werken continu aan het vergroten van hun kennis en kunde door middel van het volgen van cursussen en opleidingen.

Wij staan voor onze kennis en kunde.

Zo hebben we advocaten in huis die op hun vakgebied specialistenopleidingen volgen of hebben gevolgd. Binnen kantoor werken advocaten die allen uiteraard lid zijn van de Nederlandse orde van Advocaten (NOvA). Daarnaast werken bij ons advocaten die specialistenopleidingen volgen of hebben gevolgd op het gebied van familierecht (VfAS) en arbeidsrecht (PALA). Daarnaast zijn onze advocaten ook nog eens lid van specialistenverenigingen zoals de vereniging voor incasso en procesrechtadvocaten (VIA), de Vereniging voor Corporate Litigation en de Vereniging voor jonge arbeidsrechtadvocaten (VJAA).

Het lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Advocaten alsmede het lidmaatschap van al deze specialisatieverenigingen, brengt voor advocaten opleidingsverplichtingen met zich mee waardoor onze Advocaten hun kennis en kunde structureel onderhouden en bijhouden. We zijn dus altijd juridisch up to date!