Gratis second opinion rechtsbijstandverzekeringen

Afgescheept door uw Rechtsbijstandverzekeraar? – Kies voor een GRATIS SECOND OPINION.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten ontvangen we vaak klachten van cliënten over hun rechtsbijstandverzekeraar.  Die cliënten voelen zich vaak niet gehoord en geholpen door hun verzekeraar.

U moet zich realiseren dat verzekeraars leven van mensen die wel een verzekering kopen en premie betalen, maar vervolgens niets claimen. Dat is gratis geld en dat vinden verzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars daaronder mede begrepen, het mooiste wat er is.

Als u met uw rechtsbijstandverzekeraar belt met een juridische vraag of een juridisch probleem dan zou u willen dat de verzekeraar u gaat helpen en uw zaak gaat behandelen. Daarvoor heeft u immers een Rechtsbijstandverzekering afgesloten nietwaar? In de praktijk loopt het vaak anders. Primair is de het eerstelijns callcenter wat u te spreken krijgt er namelijk op gericht om zo snel mogelijk van u af te komen.

 

Rechtsbijstandverzekeraars hebben het liefst dat u wel premie betaalt maar nooit om advies of bijstand vraagt

 

Om die reden hebben wij de GRATIS AANMELDSERVICE ontwikkeld om te voorkomen dat mensen ten onrechte door hun Rechtsbijstandverzekeraar worden afgescheept en het bos in worden gestuurd als ze een zaak komen aanmelden.

 

Rechtsbijstandverzekeraars willen u niet helpen maar sturen u het liefst weg. Voor de rechtsbijstandverzekeraar is uw zaak een kostenpost!

 

Indien u reeds zelf heeft geprobeerd om uw zaak bij de rechtsbijstandverzekeraar aan te melden maar u bent weggestuurd, loont het om ons om een second opinion te vragen. Bij van der Kooij Besters Advocaten gaan we namelijk graag de discussie met uw rechtsbijstandverzekeraar aan.

Voor mensen die reeds door de rechtsbijstandverzekeraar zijn afgewimpeld hebben we nu ook de SECOND OPINION SERVICE ontwikkeld. Wij controleren in veel gevallen gratis voor u of uw verzekeraar uw zaak wel of niet terecht heeft afgewezen. Vaak is zo’n afwijzing namelijk onterecht. Dat komt omdat medewerkers van de verzekeraar erop zijn getraind om te proberen onder de dekking uit te komen.

 

Rechtsbijstandverzekeraars leven van mensen die wel premie betalen maar geen gebruik maken van de verzekering. Daar worden ze rijk van!

 

Laat ons een second opinion uitvoeren en dan wordt uw zaak wellicht alsnog in behandeling genomen door de rechtsbijstandverzekeraar. Hieronder leest u hoe dat werkt.

Via onze SECOND OPINION SERVICE gaan we na of uw Rechtsbijstandverzekeraar u terecht heeft afgewezen. VAAK IS ZO’N AFWIJZING ONTERECHT en is onze service voor u helemaal GRATIS.


Hoe werkt dat?

  • Wij houden met u een telefonisch intakegesprek. Wij nemen samen met u uw zaak door en kijken samen met u waar de kansen liggen. Als u naar aanleiding van dit gesprek besluit om de second opinion door te zetten, gaan we naar stap 2.
  • U levert ons alle gegevens, bewijzen en andere documenten omtrent uw zaak aan en geeft ons tevens de gegevens van de rechtsbijstandverzekeraar waar u verzekerd bent. Het liefst ontvangen wij van u ook uw polisvoorwaarden en polisnummer. Wij beoordelen uw zaak en de afwijzing door de rechtsbijstandverzekeraar verder inhoudelijk.
  • Indien wij van mening zijn dat de Rechtsbijstandverzekeraar u onterecht heeft weggestuurd, benaderen wij uw Rechtsbijstandverzekeraar vervolgens en maken hier melding van. Eventuele discussies met de verzekeraar pikken we ook voor u op.
  • Indien uw Rechtsbijstandverzekeraar onze bezwaren honoreert en de zaak alsnog in dekking neemt spreken we met u af dat wij de zaak voor u gaan behandelen. Ga naar onze pagina over de GRATIS AANMELDSERVICE voor meer info over het recht op vrije advocaatkeuze.
  • Indien uw Rechtbijstandverzekeraar weigert om de zaak aan ons uit te besteden, bijvoorbeeld omdat uw zaak niet aan de criteria voor vrije advocaatkeuze voldoet, rekenen we aan u een eenmalige vergoeding van € 200,00 exclusief BTW voor onze inspanningen zoals hiervoor in stappen 2 t/m 4 beschreven. Het staat u uiteraard ook vrij om ondanks het recht op vrije advocaat keuze, uw zaak niet door ons maar door uw Rechtsbijstandverzekeraar te laten behandelen. Indien u daarvoor kiest, berekenen we aan u het honorarium zoals hiervoor genoemd. Ga naar onze pagina over de GRATIS AANMELDSERVICE voor meer info over het recht op vrije advocaatkeuze.
  • Indien uw Rechtbijstandverzekeraar inderdaad de zaak aan ons uitbesteedt omdat uw zaak wel aan de criteria voor vrije advocaatkeuze voldoet, rekenen we aan u helemaal niets en is onze second opinion service voor u helemaal GRATIS. Wij gaan uw zaak dan behandelen op kosten van de rechtsbijstandverzekeraar. Ga naar onze pagina over de GRATIS AANMELDSERVICE voor meer info over het recht op vrije advocaatkeuze.

 

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Helder en betaalbaar uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een betaalbaar uurtarief.

Bekijken

Heeft u juridische vragen?

Stel gratis en vrijblijvend al uw juridische vragen. Dat kan op 3 manieren:

Vul hetcontactformulierin
E-mail naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl
Bel ons direct op 020-4713718

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken