Sharmaine Raalte Advocaat 020-4713718 sharmaine@vdkb-advocaten.nl
Rechtsgebieden
  • Familierecht
  • Procesrecht

Mr. Sharmaine Raalte is geboren in Amsterdam. Zij heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Haar masteropleiding heeft zij gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam waar zij zich heeft gespecialiseerd in het civiele recht, in het bijzonder het personen- en familierecht, het aansprakelijkheidsrecht en het arbeidsrecht.

Zij is cum laude afgestudeerd en heeft haar scriptie geschreven over de wenselijkheid van regulering op het gebied van draagmoederschap in Nederland.

Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest als juridisch adviseur en coördinator bij de Rechtswinkel Noord-Holland. Tevens heeft zij als vrijwilliger taallessen gegeven aan volwassenen en kinderen.

Sharmaine Raalte is in 2021 beëdigd als advocaat. Zij gaat secuur, georganiseerd en nauwkeurig te werk en heeft oog voor de emotionele aspecten van een zaak. Met haar kennis en passie voor het recht zet zij zich altijd in voor het beste resultaat voor haar cliënt. Sharmaine Raalte is oplossingsgericht en betrokken bij haar cliënten. Zij acht een goede en open communicatie met haar cliënten van belang.

Blog artikelen