De beste rechtsbijstand voor particuliere cliënten

Particulier

Gelijk hebben, en ook gelijk krijgen. Dat is belangrijk, zeker als u in een juridisch conflict terecht komt. Als particulier kan dat van alles zijn. En vaak zoekt u dat conflict niet eens op maar komt u er toch in terecht. U koopt bijvoorbeeld een product dat het niet doet. Dat kan gaan over een kleine aanschaf gaan, maar ook over iets groots zoals een auto of een huis. U wilt dan niet met een gebrekkig huis of een gebrekkige auto blijven zitten, wij kunnen u daarbij helpen.

U wilt het probleem opgelost zien. Andere veelvoorkomende zaken bij particulieren, zonder volledig te zijn, zijn arbeidszaken, ongelukken al dan niet met letsel, buren geschillen, familierechtelijke zaken zoals echtscheidingen en huurgeschillen. Allemaal zijn dit zaken waar wij bij Van der Kooij Besters Advocaten veel ervaring mee hebben. Heeft u zo’n geschil, dan kunnen wij u goed van dienst zijn en zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. We voorkomen geschillen voor u en lossen ze voor u op.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken gespecialiseerde advocaten. Wij geloven namelijk niet dat een advocaat alle rechtsgebieden kan doen en daar ook goed in kan zijn. Bij ons houden de advocaten hun kennis en kunde over onze rechtsgebieden constant op een hoog niveau door onder meer het volgen van specialistenopleidingen en periodieke cursussen zodat zij op de hoogte zijn van alle relevante ontwikkelingen op het betreffende rechtsgebied. Met onze specialistische kennis zorgen wij dat we het beste resultaat in uw zaak behalen.

Goede rechtsbijstand voor de beste prijs is een belangrijk onderdeel van de missie van Van der Kooij Besters Advocaten. Advocaten hebben de naam dat ze duur zijn en bij sommige advocaten is dat ook zo. Uurtarieven van €250 of zelfs €300 en hoger zijn heel gebruikelijk en dan komt de btw en kantooropslag er nog eens bij. Voor de meeste mensen is dat niet te betalen. Wij werken voor een vast uurtarief van €195 exclusief btw en 5% kantooropslag. Ook dat is nog een heel bedrag als u het moet betalen, maar wel heel andere koek dan de hiervoor genoemde tarieven. Daarnaast is dit uurtarief van toepassing op alle advocaten die verbonden zijn aan Van der Kooij Besters Advocaten.

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Helder en betaalbaar uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een betaalbaar uurtarief.

Bekijken

Heeft u juridische vragen?

Stel gratis en vrijblijvend al uw juridische vragen. Dat kan op 3 manieren:

Vul hetcontactformulierin
E-mail naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl
Bel ons direct op 020-4713718

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken