Bel ons nu voor direct advies!

020-4713718
Home - Particulier - Vastgoed, Huur & VVE - Appartementsrecht en VVE-Recht - Weigering toestemming door de VVE

Weigering toestemming door de VVE

De VVE weigert u toestemming te verlenen?

Tegenwoordig zien we ook vaak dat VVE’s weigeren om individuele eigenaren toestemming te geven voor van alles. Bijvoorbeeld de toestemming aan een eigenaar om zijn of haar appartement te verhuren, de toestemming om te verbouwen, de toestemming om een airco te installeren of bijvoorbeeld de toestemming om een dakterras of dakkapel te maken.

Ook als de VVE toestemming weigert, staat u gelukkig niet met lege handen. Wij kunnen u adviseren over uw rechtspositie en wij kunnen u  eventueel bijstaan in een procedure bij de rechter om alsnog toestemming af te dwingen.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het appartementsrecht c.q. VvE-recht. Wij staan zowel huurders alsmede verhuurders bij. Wij hebben een adviespraktijk, maar ook een procespraktijk. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor overleg met ons in Amsterdam.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


 

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

Rosalie van RooijenAdvocaatTel. 020-209 00 23
lisa_benjamin
Lisa BenjaminJuristTel. 020-209 00 19
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / PartnerTel. 020-471 37 18