Home - Incasso - Incassotarief

Incassotarief

Van der Kooij Besters Advocaten incasseert vorderingen op incassotarief. Dat betekent dat wij de kosten van de incasso neerleggen bij uw debiteur. De incasso hoeft u dan niks te kosten. Komt er uiteindelijk niks uit de zaak dan rekent Van der Kooij Besters Advocaten een laag vast bedrag aan honorarium. Dit bedrag spreken we vooraf af. U weet daardoor altijd waar u financieel gezien aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

In een ideale situatie wordt uw vordering door ons geïnd zonder dat een gerechtelijke procedure nodig is. Dat is het snelste en het goedkoopste. Betaalt uw debiteur niet, dan zullen wij uw debiteur dagvaarden en de indien nodig, de gerechtelijke procedure voeren. Ook hier geen financiële open eindjes: de kosten van de gerechtelijke procedure worden ook bij uw debiteur neergelegd en op hem verhaald met een winnend vonnis. Mochten we de zaak niet winnen dan betaalt u aan honorarium ook een vast laag bedrag, ook hier geen verrassingen achteraf.

Wij zijn naast een van de beste, ook een van de goedkoopste incasseerders. Laat u niet om de tuin leiden op websites van andere aanbieders die ‘No cure no pay’ beloven. Vaak geldt dit niet of maar voor een beperkt deel van het incassoproces.

Snel met ons aan de slag? U kunt ook direct online een zaak ter incasso aan ons overdragen. Mail ons uw onbetaalde factuur via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl en wij starten de incasso dan binnen 48 uur voor u op.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


 

 

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

Romana BloemJurist020-209 00 18
jan_paul_van_der_kooij
Jan Paul van der KooijAdvocaat / Partner020-471 37 18
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / Partner020-471 37 18