Bel ons nu voor direct advies!

020-4713718
Home - Particulier - Vastgoed, Huur & VVE - Appartementsrecht en VVE-Recht - Niet eens met genomen beslissingen binnen de VVE?

Niet eens met genomen beslissingen binnen de VVE?

Het komt  vaak voor dat appartementseigenaren en leden van een VVE het niet eens zijn met beslissingen die op de algemene ledenvergadering zijn genomen. Soms zijn die beslissingen zelfs in strijd met de splitsingsakte of met de redelijkheid en billijkheid. In zulke gevallen moet u snel handelen want de termijn om dergelijke besluiten te vernietigen is maar enkele weken.

Gelukkig kunt u dan bij ons terecht en zorgen wij ervoor dat een procedure wordt opgestart om de betreffende besluiten waar u het niet mee eens bent te vernietigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het appartementsrecht c.q. VvE-recht. Wij staan zowel huurders alsmede verhuurders bij. Wij hebben een adviespraktijk, maar ook een procespraktijk. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor overleg met ons in Amsterdam.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


 

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

Rosalie van RooijenAdvocaatTel. 020-209 00 23
lisa_benjamin
Lisa BenjaminJuristTel. 020-209 00 19
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / PartnerTel. 020-471 37 18