De beste rechtsbijstand voor zakelijke cliënten

Bedrijven

Gelijk hebben en gelijk krijgen, en dat voor de beste prijs. Elk bedrijf en elke ondernemer komt uiteindelijk in aanraking met juridische aangelegenheden en soms zelfs in aanraking met juridische conflicten. Dan is het belangrijk dat u goede en deskundige adviseurs aan uw zijde heeft die tevens voor een heel reëel tarief werken. Wij willen rechtvaardige oplossingen voor onze cliënten en dat voor de beste prijs.

Wat voor juridische zaken komt een onderneming tegen? Eigenlijk elke onderneming sluit overeenkomsten en heeft te maken met algemene voorwaarden. Ook elke ondernemer heeft wel te maken met arbeidsrecht, vastgoed/huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en incasso’s. Dit zijn allemaal rechtsgebieden waar wij bij van der Kooij Besters Advocaten veel ervaring mee hebben, en waar we u dus goed in kunnen bijstaan. We zijn hierin uw sparringpartner, uw juridisch adviseur en wanneer het nodig is gaan we ook voor u de juridische strijd aan.

Bij van der Kooij Besters Advocaten werken gespecialiseerde advocaten. Bij ons houden de advocaten hun kennis en kunde over onze rechtsgebieden constant op een hoog niveau door onder meer het volgen van specialistenopleidingen en periodieke cursussen zodat zij op de hoogte zijn van alle relevante ontwikkelingen op het betreffende rechtsgebied. Op die manier kunnen onze advocaten alle ontwikkelingen bijhouden op de rechtsgebieden waar ze actief op zijn. Met onze specialistische kennis halen wij het beste resultaat voor u uit uw zaak.

Advocaten hebben de naam duur te zijn, en in sommige gevallen is dat ook zo. Uurtarieven van €250 of zelfs €300 en hoger zijn heel gebruikelijk en dan komt de btw en kantooropslag er nog eens bij. Voor de meeste mensen is dat niet te betalen. Wij werken voor een vast uurtarief van €195 exclusief btw en 5% kantooropslag. Nog steeds een aanzienlijk bedrag als u het moet betalen, maar wel andere koek dan de hiervoor genoemde tarieven.

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Helder en betaalbaar uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een betaalbaar uurtarief.

Bekijken

Heeft u juridische vragen?

Stel gratis en vrijblijvend al uw juridische vragen. Dat kan op 3 manieren:

Vul het contactformulier* op deze pagina in;
E-mail* naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl;
Bel ons op 020-4713718

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken