Home - Particulier - Vastgoed, Huur & VVE

Vastgoed, Huur & VVE

Ik heb een vastgoedzaak. Wat nu?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten hebben we ruime ervaring op het gebied van vastgoedrecht. Met betrekking tot uw vastgoed kunnen diverse geschillen rijzen. het begint allereerst bij de bouw van uw vastgoed en geschillen met de aannemer of de gemeente. Vervolgens kunt u verzeild raken in geschillen met uw VVE of huurder. Of misschien bent u zelf wel huurder en heeft u een geschil met uw verhuurder. Voorts zien we ook vaak dat er geschillen rijzen bij de koop of verkoop van vastgoed. Ook dan staan we u graag bij.

Binnen het vastgoedrecht kunnen wij u als particulier onder meer helpen met de navolgende zaken.


1: Huurrecht: Wij adviseren en procederen bij geschillen tussen huurder en verhuurder van woningen, bedrijfsruimten en overige ruimten.

2: Appartementsrecht en VVE Recht: Wij adviseren en procederen bij geschillen tussen VVE’s en derden, tussen de individuele leden van een VVE of tussen de leden en het bestuur van een VVE.

3: Koop en verkoop van vastgoed: Wij adviseren en procederen bij geschillen bij de koop of verkoop van vastgoed.

4: Vakantieverhuur van uw woning aan toeristen: : Wij adviseren en procederen hierover indien u geschillen heeft met bijvoorbeeld de gemeente.


Heeft u een juridisch geschil of ander probleem met betrekking tot uw vastgoed? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op voor advies en bijstand.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


Klik hieronder op één van de onderwerpen voor meer informatie.

 

 

Appartementsrecht en VVE-Recht

Bij Van der Kooij Besters Advocaten doen wij veel zaken op het gebied van appartementsrecht en VVE-Recht. Wij staan daarin zowel appartementseigenaren als vereniging van eigenaars (“VvE’s”) bij. Binnen een VVE ontstaan in de praktijk helaas vaak diverse soorten geschillen. Het kan dan kaan om conflicten tussen eigenaren of om conflicten tussen de VVE en […]

Huurrecht

Ik heb een huurzaak. Wat nu? Bij Van der Kooij Besters Advocaten doen wij veel zaken op het gebied van huurrecht. Wij staan daarin zowel verhuurders als huurders bij. Verhuurders verhuren hun panden aan huurders. Dat kunnen zowel bedrijfsruimten als woonruimten zijn. Verhuurders hebben de verplichting om de verhuurde ruimte ter beschikking te stellen aan […]

Het aan- en verkopen van vastgoed

Geschillen over het aan- en verkopen van vastgoed Bij Van der Kooij Besters Advocaten behandelen we vaak geschillen tussen de koper en verkoper van vastgoed. Dat kan zijn geschillen over het vastgoed zelf, zoals onenigheid over het bestaan van verborgen gebreken en het recht op schadevergoeding. Het kan echter ook gaan over geschillen die ontstaan […]

Verhuur aan toeristen en woningonttrekking

Op basis van de Huisvestingswet en de Regionale Huisvestingsverordening in uw gemeente is het niet toegestaan om in een bepaalde wijk of gemeente zonder vergunning een woning aan de bestemming tot bewoning te onttrekken. Het gebruiken  van een woning in strijd met de woonbestemming wordt ook wel woningonttrekking genoemd. De vakantieverhuur van een woning aan […]

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

Rosalie van RooijenAdvocaat020-209 00 23
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / Partner020-471 37 18