Vastgoed, Huur & VVE

Ik heb een vastgoedzaak. Wat nu?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten hebben we ruime ervaring op het gebied van vastgoedrecht. Met betrekking tot uw vastgoed kunnen diverse geschillen rijzen. het begint allereerst bij de bouw van uw vastgoed en geschillen met de aannemer of de gemeente. Vervolgens kunt u verzeild raken in geschillen met uw VVE of huurder. Of misschien bent u zelf wel huurder en heeft u een geschil met uw verhuurder. Voorts zien we ook vaak dat er geschillen rijzen bij de koop of verkoop van vastgoed. Ook dan staan we u graag bij.

Binnen het vastgoedrecht kunnen wij u als particulier onder meer helpen met de navolgende zaken.


1: Huurrecht: Wij adviseren en procederen bij geschillen tussen huurder en verhuurder van woningen, bedrijfsruimten en overige ruimten.

2: Appartementsrecht en VVE Recht: Wij adviseren en procederen bij geschillen tussen VVE’s en derden, tussen de individuele leden van een VVE of tussen de leden en het bestuur van een VVE.

3: Koop en verkoop van vastgoed: Wij adviseren en procederen bij geschillen bij de koop of verkoop van vastgoed.

4: Vakantieverhuur van uw woning aan toeristen: : Wij adviseren en procederen hierover indien u geschillen heeft met bijvoorbeeld de gemeente.


Heeft u een juridisch geschil of ander probleem met betrekking tot uw vastgoed? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op voor advies en bijstand.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

 

 

Voor vragen kunt u terecht bij:

Rosalie van RooijenAdvocaat020-209 00 23
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / Partner020-471 37 18