Incasso

Mijn facturen worden niet betaald. Wat nu?

Bijna elke ondernemer krijgt te maken met onbetaald gebleven facturen. De meeste bedrijven maken zelf veel dure uren om hun niet betaalde facturen te innen en als dat niet lukt huren ze een deurwaarder of incassobureau in. Steeds meer mensen nemen echter een incassoadvocaat in de arm.

Het inschakelen van een incassoadvocaat heeft namelijk grote voordelen boven het inschakelen van een incassobureau of een deurwaarder. Een incassoadvocaat is bijvoorbeeld beter in staat verweren van een debiteur te weerleggen en is beter in staat bij de rechtbank het woord te voeren, indien nodig.

Bovendien heeft een incassoadvocaat als enige rechtsbijstandverlener de mogelijkheid om het faillissement van een debiteur aan te vragen, conservatoir beslag te leggen en te procederen bij de rechtbank.

Van der Kooij Besters Advocaten is erg succesvol op incassogebied en heeft een van de hoogste scoringspercentages in Nederland. Ook hier leveren we maatwerk. Het incassotraject wordt in overleg afgestemd op jouw wensen. Onze gespecialiseerde advocaten en juristen blijven altijd netjes, open en eerlijk. Dat moet ook want jouw debiteur is uiteindelijk ook gewoon jouw klant en moet ook klant kunnen blijven als jij dat zou willen. Daarom zijn wij ook geen voorstander van de botte en lompe incassotechnieken die veel deurwaarders en incassobureaus hanteren.

Van der Kooij Besters advocaten doet de incasso´s voor aantrekkelijke tarieven, waaronder het incasseren op incassotarief. Wij brengen bij jouw debiteur incassokosten in rekening. In de meeste gevallen lukt het ons ook om die incassokosten te incasseren. De incasso hoeft jou dan dus niets te kosten! De wanbetaler betaalt.

De advocaten bij Van der Kooij Besters Advocaten zijn allen zeer ervaren op het gebied van incasso. Mr. Vincent Besters is daarnaast lid van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA).

VIA

Snel met ons aan de slag? Je kunt ook direct online een zaak ter incasso aan ons overdragen. Mail ons jouw onbetaalde factuur via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl en wij starten de incasso dan binnen 48 uur voor jou op.

Wil je altijd op de hoogte zijn van jouw zaak? Als je incassoklant wordt bij Van der Kooij Besters Advocaten dan krijg je een inlog op ons systeem waarmee je realtime kan zien wat de status is van jouw zaken, welke brief is gestuurd, wat voor telefoongesprekken er hebben plaatsgevonden en of er een dagvaarding is uitgebracht.

Ben je al incassoklant bij Van der Kooij Besters Advocaten en wil je inloggen? Klik dan hier.
Iedere woensdag van 16:00 uur tot 18:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor alle ondernemers en particulieren met een juridisch probleem. Je bent van harte welkom en onze advocaten nemen ruim de tijd om jou van juridisch advies te voorzien.

Heb je een vraag over onze incassodiensten?

Stel dan gratis je vraag over incasso’s d.m.v. het ‘Gratis juridisch advies’-formulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen via telefoonnummer 020-4713718 of direct mailen via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl.
Voor alle vragen over incasso kunt u terecht bij de volgende advocaten:

 • Vincent Besters

  Vincent Besters

 • Jan Paul van der Kooij

  Jan Paul van der Kooij

 • Lisa Benjamin

  Lisa Benjamin

 • Romana Bloem

  Romana Bloem