Home - Incasso

Incasso

Mijn facturen worden niet betaald. Wat nu? Bijna elke ondernemer krijgt te maken met onbetaald gebleven facturen. De meeste bedrijven maken zelf veel dure uren om hun niet betaalde facturen te innen en als dat niet lukt huren ze een deurwaarder of incassobureau in. Steeds meer mensen nemen echter een incassoadvocaat in de arm.

Het inschakelen van een incassoadvocaat heeft namelijk grote voordelen boven het inschakelen van een incassobureau of een deurwaarder. Een incassoadvocaat is bijvoorbeeld beter in staat verweren van een debiteur te weerleggen en is beter in staat bij de rechtbank het woord te voeren, indien nodig.

Bovendien heeft een incassoadvocaat als enige rechtsbijstandverlener de mogelijkheid om het faillissement van een debiteur aan te vragen, conservatoir beslag te leggen en te procederen bij de rechtbank.

Van der Kooij Besters Advocaten is erg succesvol op incassogebied en heeft een van de hoogste scoringspercentages in Nederland. Ook hier leveren we maatwerk. Het incassotraject wordt in overleg afgestemd op jouw wensen. Onze gespecialiseerde advocaten en juristen blijven altijd netjes, open en eerlijk. Dat moet ook want uw debiteur is uiteindelijk ook gewoon uw klant en moet ook klant kunnen blijven als u dat zou willen. Daarom zijn wij ook geen voorstander van de botte en lompe incassotechnieken die veel deurwaarders en incassobureaus hanteren.

Van der Kooij Besters advocaten doet de incasso´s voor aantrekkelijke tarieven, waaronder het incasseren op incassotarief. Wij brengen bij uw debiteur incassokosten in rekening. In de meeste gevallen lukt het ons ook om die incassokosten te incasseren. De incasso hoeft u dan dus niets te kosten! De wanbetaler betaalt.

De advocaten bij Van der Kooij Besters Advocaten zijn allen zeer ervaren op het gebied van incasso. Mr. Vincent Besters is daarnaast lid van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA).

Snel met ons aan de slag? U kunt ook direct online een zaak ter incasso aan ons overdragen. Mail ons uw onbetaalde factuur via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl en wij starten de incasso dan binnen 48 uur voor u op.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


 

Klik hieronder op één van de onderwerpen voor meer informatie.

De voordelen van een incassoadvocaat

Met een incasso advocaat aan uw zijde heeft u in incasso situaties de grootst mogelijke slagkracht. Een incasso advocaat kan en mag dingen die andere incassopartijen zoals deurwaarders en incassobureaus niet kunnen of mogen. Een aantal voordelen van een incasso advocaat aan uw zijde op een rij: Advocaten zijn als enige rechtsbijstandverlener bevoegd om te […]

Hoe werkt incasso?

Een incasso gaat meestal over onbetaald gebleven rekeningen voor geleverde diensten of zaken. Kort gezegd: u heeft iets gedaan voor uw klant, die klant is er blij mee, maar betaalt uw factuur niet. De meeste ondernemers sturen vervolgens zelf een aantal herinneringen en bellen de klant op. Als er dan nog niet betaald wordt, kan […]

Incassotarief

Van der Kooij Besters Advocaten incasseert vorderingen op incassotarief. Dat betekent dat wij de kosten van de incasso neerleggen bij uw debiteur. De incasso hoeft u dan niks te kosten. Komt er uiteindelijk niks uit de zaak dan rekent Van der Kooij Besters Advocaten een laag vast bedrag aan honorarium. Dit bedrag spreken we vooraf […]

Oninbare vonnissen en oninbare vorderingen

Veel bedrijven hebben tientallen, honderden en soms duizenden niet betaalde rekeningen. In sommige gevallen zijn er zelfs vonnissen gehaald, maar toch zijn die vorderingen niet betaald. Uiteindelijk worden die vorderingen afgeboekt en lijkt de debiteur de lachende derde. Tot vandaag, wij incasseren uw vorderingen en vonnissen die tot nu toe niet te incasseren leken. We […]

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

Romana BloemJurist020-209 00 18
jan_paul_van_der_kooij
Jan Paul van der KooijAdvocaat / Partner020-471 37 18
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / Partner020-471 37 18