De beste incassoadvocaat!

Incasso

Mijn facturen worden niet betaald. Wat nu? Bijna elke ondernemer krijgt te maken met onbetaald gebleven facturen. De meeste bedrijven maken zelf veel dure uren om hun niet betaalde facturen te innen en als dat niet lukt huren ze een deurwaarder of incassobureau in. Steeds meer mensen nemen echter een incassoadvocaat in de arm.

Het inschakelen van een incassoadvocaat heeft namelijk grote voordelen boven het inschakelen van een incassobureau of een deurwaarder. Een incassoadvocaat is bijvoorbeeld beter in staat verweren van een debiteur te weerleggen en is beter in staat bij de rechtbank het woord te voeren, indien nodig.

Bovendien heeft een incassoadvocaat als enige rechtsbijstandverlener de mogelijkheid om het faillissement van een debiteur aan te vragen, conservatoir beslag te leggen en te procederen bij de rechtbank.

Van der Kooij Besters Advocaten is erg succesvol op incassogebied en heeft een van de hoogste scoringspercentages in Nederland. Ook hier leveren we maatwerk. Het incassotraject wordt in overleg afgestemd op jouw wensen. Onze gespecialiseerde advocaten en juristen blijven altijd netjes, open en eerlijk. Dat moet ook want uw debiteur is uiteindelijk ook gewoon uw klant en moet ook klant kunnen blijven als u dat zou willen. Daarom zijn wij ook geen voorstander van de botte en lompe incassotechnieken die veel deurwaarders en incassobureaus hanteren.

Van der Kooij Besters advocaten doet de incasso´s voor aantrekkelijke tarieven, waaronder het incasseren op incassotarief. Wij brengen bij uw debiteur incassokosten in rekening. In de meeste gevallen lukt het ons ook om die incassokosten te incasseren. De incasso hoeft u dan dus niets te kosten! De wanbetaler betaalt.

De advocaten bij Van der Kooij Besters Advocaten zijn allen zeer ervaren op het gebied van incasso. Mr. Vincent Besters is daarnaast lid van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA).

Snel met ons aan de slag? U kunt ook direct online een zaak ter incasso aan ons overdragen. Mail ons uw onbetaalde factuur via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl en wij starten de incasso dan binnen 48 uur voor u op.

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Helder en betaalbaar uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een betaalbaar uurtarief.

Bekijken

Wij incasseren uw vordering! Neem gratis contact met ons op

Stel gratis en vrijblijvend al uw vragen over incasso. Dat kan op 3 manieren:

Vul het contactformulier* op deze pagina in;
E-mail* naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl;
Bel ons op 020-4713718

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken

Voor vragen kunt u terecht bij:

jan_paul_van_der_kooij
Jan Paul van der KooijAdvocaat / Partner020-471 37 18
Vincent BestersAdvocaat / Partner020-471 37 18