Personen- en Familierecht

Een hoog percentage van de Nederlanders komt minimaal een keer in zijn leven in aanraking met een familierechtprocedure. Bijvoorbeeld door een echtscheiding, een omgangsregeling met kinderen, alimentatie, verdeling of een erfrechtkwestie.

Wij kunnen u adviseren over familierechtelijke kwesties, procedures voor u opstarten zoals een echtscheidingsprocedure, of verweer voeren wanneer iemand een familierechtelijke procedure tegen u heeft opgestart.

Van der Kooij Besters Advocaten heeft jarenlange ervaring op familierechtelijk gebied. In deze vaak moeilijke en emotionele procedures staan wij u graag terzijde. Wij weten waar u recht op heeft en waar de kansen liggen.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpt één van onze familierechtspecialisten u graag verder. Onze advocaten zijn gespecialiseerde familierechtadvocaten en scheidingsmediators. Een aantal advocaten heeft de specialistenopleiding voor familierecht van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) doorlopen.

 

Voor vragen kunt u terecht bij:

Marie Louise Neuteboom – Van AsseltAdvocaat020-4713718
Jolene GroenestijnAdvocaat020-209 00 24
titus_bouman
Titus BoumanAdvocaat020-209 00 13
Charlotte HoubenAdvocaat020-209 00 12
jan_paul_van_der_kooij
Jan Paul van der KooijAdvocaat / Partner020-471 37 18