Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand

Laag uurtarief!

Van der Kooij Besters Advocaten werkt voor in de markt uniek lage uurtarieven. Advocaten hebben de naam duur te zijn. Voor veel advocaten is dat ook zeker waar. 200 euro per uur voor een advocaat is in de praktijk helemaal niet bijzonder, en 300 euro per uur of nog meer komt ook veel voor.

Wij vinden dat rechtsbijstand bereikbaar moet zijn. Het recht moet toegankelijk zijn. Dat is een belangrijk deel van onze missie. Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand.

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand.

Ook ons uurtarief is nog steeds een heel bedrag als u het moet betalen, maar wel echt andere koek dan de hiervoor genoemde tarieven. Alle advocaten en juristen die verbonden zijn aan Van der Kooij Besters Advocaten werken voor hetzelfde uurtarief, dus geen verrassingen hoeveel een uur nou precies kost. Ons uurtarief is 165,00 euro plus 21% btw en 5% kantoorkosten.

Daarnaast maken we voor veel zaken vaste prijsafspraken, zoals voor een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding, of voor procedures die gaan over het terugvragen van een rijbewijs. Ook spreken we regelmatig een vaste prijs af voor een bepaald gedeelte van een procedure, bijvoorbeeld voor een dagvaarding of voor een zitting. Op die manier weet u van te voren wat de procedure of het gedeelte ervan gaat kosten.

Incasso’s behandelen wij op basis van het in de markt bekende No Win No Fee principe. De kosten van de incasso wordt neergelegd bij de debiteur, die die kosten moet betalen. Wij hebben een hoog incasseringspercentage. De incasso hoeft u op deze manier niks te kosten en u krijgt wel u vordering geïnd!

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Uniek laag uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een uniek laag uurtarief van € 165,00 per uur!

Bekijken

Heeft u juridische vragen?

Stel gratis en vrijblijvend al uw juridische vragen. Dat kan op 3 manieren:

Vul het contactformulier* op deze pagina in;
E-mail* naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl;
Bel ons op 020-4713718
*Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken