Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand

Tarieven

Van der Kooij Besters Advocaten werkt voor transparante tarieven en ook zeker niet voor de hoogste tarieven in onze branche. Advocaten hebben de naam duur te zijn. Voor veel advocaten is dat ook zeker waar. Bedragen van 280 of 300 euro excl. btw per uur voor een advocaat zijn in de praktijk helemaal niet bijzonder. 

Wij vinden dat rechtsbijstand bereikbaar moet zijn. Het recht moet toegankelijk zijn. Dat is een belangrijk deel van onze missie. Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand waarbij prijs en kwaliteit in balans zijn.

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand.

Ook ons uurtarief is nog steeds een heel bedrag als u het moet betalen, maar wel echt andere koek dan de hiervoor genoemde tarieven. Alle advocaten en juristen die verbonden zijn aan Van der Kooij Besters Advocaten werken voor hetzelfde uurtarief, dus geen verrassingen hoeveel een uur nou precies kost en ook geen verschillen tussen de advocaten die het allemaal nog ondoorzichtiger maken. Ons uurtarief is 220,00 euro plus 21% btw en 5% kantoorkosten (in totaal dus € 279,51 per uur).

Daarnaast maken we voor veel zaken vaste prijsafspraken, zoals voor een gezamenlijk verzoek tot echtscheiding, of voor procedures die gaan over het terugvragen van een rijbewijs. Ook spreken we regelmatig een vaste prijs af voor een bepaald gedeelte van een procedure, bijvoorbeeld voor een dagvaarding of voor een zitting. Op die manier weet u van te voren wat de procedure of het gedeelte ervan gaat kosten.

Incasso’s behandelen wij op basis van het in de markt bekende No Win No Fee principe. De kosten van de incasso wordt neergelegd bij de debiteur, die die kosten moet betalen. Wij hebben een hoog incasseringspercentage. De incasso hoeft u op deze manier niks te kosten en u krijgt wel u vordering geïnd!

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Helder en betaalbaar uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een betaalbaar uurtarief.

Bekijken

Heeft u juridische vragen?

Stel gratis en vrijblijvend al uw juridische vragen. Dat kan op 3 manieren:

Vul hetcontactformulierin
E-mail naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl
Bel ons direct op 020-4713718

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken