Werken bij VDKB

Bij Van der Kooij Besters Advocaten geloven we er heilig in dat wij niet succesvol kunnen zijn zonder gelukkige mensen. Alles begint bij een fijne en prettige werkomgeving waar ruimte en oog is voor jouw persoonlijke geluk, ontwikkeling en groei.

Of je nu secretaresse bent of juridisch medewerker en of je nu advocaat-stagiair of advocaat met meerdere jaren ervaring bent, iedereen is voor ons even belangrijk en een onmisbare schakel in het succes van ons kantoor. Wij geloven in gelijkheid en laagdrempeligheid en zijn wars van hiërarchie.

Wij geloven niet in werkweken van zestig uur. Sterker nog, daar hebben we een hekel aan.

Wij geloven in het nieuwe werken, in flexibel werken en in parttime werken. In de vaak traditionele (lees: ouderwetse) wereld van de advocatuur is dat allemaal nog (helaas) verre van vanzelfsprekend.

Wij geloven dus ook niet in werkweken van zestig uur. Sterker nog, daar hebben we een hekel aan. Balans tussen werk en privé is waar we voor staan en we schromen niet om collega’s te ontlasten en af te remmen als ze te veel uren maken. Groeit jouw praktijk te hard en krijg je het te druk, dan staan er altijd één of meer collega’s voor jou klaar om bij te springen en werk uit handen te nemen.

We zijn een echt opleidingskantoor waar we mensen laten groeien en bloeien.

Werken bij ons kantoor betekent ook dat je komt te werken bij een ondernemend en vernieuwend advocatenkantoor. Een plek waar we constant bezig zijn met groei, vernieuwing en verbetering en een kantoor waar we marketing geen vies woord vinden. Je wordt betrokken bij strategische keuzes die we als kantoor overwegen te maken en bij de lange termijn groeistrategie van ons kantoor. Daarin wordt ook jouw visie op prijs gesteld en meegewogen.

Alles begint bij een fijne en prettige werkomgeving waar ruimte en oog is voor jouw persoonlijke geluk, ontwikkeling en groei.

Last but not least zijn we ook een echt opleidingskantoor waar we mensen laten groeien en (op)bloeien. Wij geloven in het aantrekken en het tot advocaat opleiden van startende juristen. We kunnen -met gepaste trots- zeggen dat we door de jaren heen vele uitstekende advocaten hebben opgeleid en begeleid. Bij ons worden starters niet aan hun lot overgelaten maar investeren we juist in startende juristen door intensieve begeleiding en opleiding te bieden. De ervaren advocaten bij ons kantoor kijken (proces)stukken na, gaan mee naar zittingen, geven feedback en staan altijd open voor strategisch overleg en sparringssessies. Wij willen graag dat ons kantoor een kweekvijver is voor juridisch talent en leiden graag de advocaten van de toekomst op!

Wekelijkse vrijmibo’s, periodieke etentjes en legendarische bedrijfsuitjes

Uiteraard is er, naast aandacht voor de opleiding van starters, ook aandacht voor de ontwikkeling van onze meer ervaren advocaten. Ook zij krijgen bij ons de kans om nog beter te worden in hun vak door bijvoorbeeld het volgen van cursussen en specialistenopleidingen zoals PALA, VvAS en Grotius specialisatieopleidingen. Je bent namelijk nooit uitgeleerd! Daarnaast organiseren we voor al ons personeel periodiek commerciële trainingen zodat jij ook die vaardigheden kunt leren en uit kunt bouwen. Dat helpt vervolgens weer bij het opbouwen van jouw eigen praktijk.

We zouden hier nog pagina’s vol kunnen schrijven over onze wekelijkse vrijmibo’s, onze periodieke etentjes, onze legendarische bedrijfsuitjes, de skivakanties en de viering van ons tienjarig bestaan in Valencia, maar ik denk dat we ons punt wel hebben gemaakt. Niet voor niets noemen wij onszelf het leukste advocatenkantoor van Nederland!

Wil je zien wie er al bij ons werken? Check dan ons smoelenboek om jouw toekomstige collega’s alvast te ontmoeten!

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Check dan onze vacaturepagina en neem contact met ons op voor een kennismaking. Samen een kop koffie drinken kan nooit kwaad, toch?

Zit er (nu) niets voor je bij? Ook dan komen we graag met je in contact om kennis te maken. Bij Van der Kooij Besters zijn we namelijk altijd op zoek naar talent. Denk jij van toegevoegde waarde te zijn, stuur dan een mail naar vincent@vanderkooijbestersadvocaten.nl, t.a.v. mr. Vincent Besters.