Bel ons nu voor direct advies!

020-4713718
Home - Particulier - Vastgoed, Huur & VVE - Appartementsrecht en VVE-Recht - Weigerachtige eigenaren

Weigerachtige eigenaren

Het kan zijn dat de VvE te maken heeft met een appartementseigenaar die weigerachtig is. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat er onderhoud gepleegd dient te worden aan gemeenschappelijke gedeelten, welke gedeelten alleen bereikbaar zijn via het privégedeelte van de betreffende eigenaar. Meestal geldt dat dit binnen een VvE veelal in goed overleg wordt geregeld. Als de appartementseigenaar echter (ondanks waarschuwingen) weigert toegang te verlenen tot zijn privégedeelte, dan kan de VvE het verlenen van toegang proberen af te dwingen via de kantonrechter.

Het komt ook voor dat een appartementseigenaar niet aan zijn financiële verplichtingen voldoet. Ook in dat geval kunnen wij maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de appartementseigenaar zijn verplichtingen alsnog nakomt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het appartementsrecht c.q. VvE-recht. Wij staan zowel huurders alsmede verhuurders bij. Wij hebben een adviespraktijk, maar ook een procespraktijk. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor overleg met ons in Amsterdam.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


 

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

Rosalie van RooijenAdvocaatTel. 020-209 00 23
lisa_benjamin
Lisa BenjaminJuristTel. 020-209 00 19
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / PartnerTel. 020-471 37 18