Bel ons nu voor direct advies!

020-4713718
Home - Particulier - Vastgoed, Huur & VVE - Appartementsrecht en VVE-Recht - Optreden tegen een appartementseigenaar

Optreden tegen een appartementseigenaar

Helaas komt het in de praktijk veel voor dat appartementseigenaren van alles doen zonder toestemming te vragen van een VVE. Zo zijn wij in onze praktijk al voorbeelden tegengekomen van eigenaren die zonder toestemming een dakterras plaatsen, zonder toestemming verhuren aan toeristen, zonder toestemming verbouwingen duitvoeren, zonder toestemming ramen dichtmetselen. Ook zien we vaak eigenaren die in strijd handelen met hetgeen in de splitsingsakte is voorgeschreven.

Als VVE staat u niet met lege handen en kunt u wel degelijk optreden tegen eigenaren die menen dat de regels voor hun niet gelden. Bij de rechter kunnen we desnoods vorderen dat een eigenaar een illegale verbouwing of illegaal dakterras weer weghaalt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het appartementsrecht c.q. VvE-recht. Wij staan zowel huurders alsmede verhuurders bij. Wij hebben een adviespraktijk, maar ook een procespraktijk. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor overleg met ons in Amsterdam.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


 

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

Rosalie van RooijenAdvocaatTel. 020-209 00 23
lisa_benjamin
Lisa BenjaminJuristTel. 020-209 00 19
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / PartnerTel. 020-471 37 18