Ik heb een huurzaak. Wat nu?

Huurrecht

Bij Van der Kooij Besters Advocaten doen wij veel zaken op het gebied van huurrecht. Wij staan daarin zowel verhuurders als huurders bij.

Verhuurders verhuren hun panden aan huurders. Dat kunnen zowel bedrijfsruimten als woonruimten zijn. Verhuurders hebben de verplichting om de verhuurde ruimte ter beschikking te stellen aan huurders. In ruil daarvoor ontvangen zij huur. Van der Kooij Besters Advocaten staat verhuurders bij in verschillende procedures. Denk bijvoorbeeld aan procedures omtrent het innen van huurachterstanden. Of bijvoorbeeld ontruimingsprocedures of procedures omtrent de ontbinding van huurovereenkomsten. Indien er bijvoorbeeld sprake is van een structurele huurachterstand en/of indien huurders ernstige overlast veroorzaken is het mogelijk om de rechter te vragen de huurovereenkomst te beëindigen en het betreffende pand te ontruimen, zodat jij als verhuurder weer over het pand kunt beschikken en het pand weer door kunt verhuren. Wij vertellen je hier graag meer over en nemen met jou door wat de mogelijkheden zijn.

Naast verhuurders staan wij zoals gezegd ook huurders bij. Huurders hebben naast de verplichting om huur te betalen natuurlijk onder andere het recht om van het gehuurde gebruik te maken. Soms komen huurders in conflict met hun verhuurder. Dat kan bijvoorbeeld zijn over de betaling of de hoogte van de huurprijs of over bijvoorbeeld gebreken aan het gehuurde. Wij bij van der Kooij Besters Advocaten kunnen je adviseren over jouw rechten als huurder en indien nodig staan wij je bij.

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Helder en betaalbaar uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een betaalbaar uurtarief.

Bekijken

Heeft u juridische vragen?

Stel gratis en vrijblijvend al uw juridische vragen. Dat kan op 3 manieren:

Vul het contactformulier* op deze pagina in;
E-mail* naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl;
Bel ons op 020-4713718

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken

Voor vragen kunt u terecht bij:

Mukesh KumarAdvocaat020-4713718
Afra RateringAdvocaat020 - 471 37 18
Barry VloeijberghsAdvocaat020-4713718
advocaat amsterdam
Rosalie van RooijenAdvocaat020-209 00 23
Vincent BestersAdvocaat / Partner020-471 37 18