Aanpak ons stappenplan

Aanpak ons stappenplan

Hoe gaan wij te werk en zorgen we dat alles zo snel als mogelijk gaat? Wij werken met de volgende stappen:

Stap 1

Je komt bij ons langs voor een intake gesprek. Als je niet langs kunt komen door het letsel kunnen we ook bij jou langskomen, of voeren we een beeldgesprek, bijvoorbeeld via skype of facetime. We maken tijdens dit eerste gesprek en de uren en dagen erna een analyse van jouw zaak en geven jou ons advies.

Stap 2a

We stellen de veroorzaker aansprakelijk en sommeren de veroorzaker de aansprakelijkheid te erkennen en de schade te vergoeden. In veel gevallen wordt door onze tussenkomst de aansprakelijkheid erkend.

Stap 2b

Wanneer de veroorzaker of diens verzekeraar weigert om de aansprakelijkheid te erkennen en wij vinden dat je een sterke zaak hebt starten we een procedure voor je op. Meestal zal dit een zogenoemd deelgeschil zijn, soms een dagvaardingsprocedure. De rechter zal dan een oordeel geven over jouw zaak en beslissen of de veroorzaker wat hem betreft aansprakelijk is voor jouw schade.

Stap 3

De aansprakelijkheid voor jouw schade staat nu vast. Dit is het moment dat we jouw schade gaan berekenen. Dit doen we niet alleen aan het einde van jouw zaak, maar doorlopend. We zorgen er ook voor dat je doorlopend voorschotten krijgt van de wederpartij. Jouw schade loopt namelijk ook door en die moet vergoed worden, hoe kan je anders je kosten en vaste lasten blijven betalen?

Stap 4

We treffen een eindregeling met de veroorzaker van jouw schade of diens verzekeraar. We leggen deze regeling vast in een overeenkomst.

 • Jan Paul van der Kooij

  Jan Paul van der Kooij

 • Brenda Vos

  Brenda Vos

 • Jan Paul van der Kooij

  Jan Paul van der Kooij

 • Jan Paul van der Kooij

  Jan Paul van der Kooij