Bel ons nu voor direct advies!

020-4713718
Home - Particulier - Letselschade - Kosten van de advocaat

Kosten van de advocaat

Het is al erg genoeg dat u betrokken bent geraakt bij een kwestie waar u schade door lijdt. Die schade wil u vergoed krijgen, en dat is meer dan terecht. Zonder hulp van een deskundige zoals een advocaat gaat dat niet lukken, maar kan u die advocaat wel betalen? In de praktijk hoeft dat eigenlijk geen probleem te zijn. Wanneer aansprakelijkheid is vastgesteld moet de veroorzaker en/of diens verzekeraar de kosten van de advocaat betalen. Dat is namelijk een van de schadeposten.

Wanneer de veroorzaker maar voor een deel aansprakelijk is hoeft die veroorzaker in principe ook maar een deel van de schade en daarmee ook maar een deel van de kosten van rechtsbijstand te vergoeden. Hierover maken we afspraken met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ons streven blijft dat u ons zelf niets uit eigen zak betaalt.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


 

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

brenda_vos
Brenda VosAdvocaatTel. 020-209 00 16
jan_paul_van_der_kooij
Jan Paul van der KooijAdvocaat / PartnerTel. 020-471 37 18