Bestuursrecht

Ik heb een bestuursrechtzaak. Wat nu?

Bestuursrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met de rechten en plichten van ondernemers en particulieren jegens de overheid, of dit nu een gemeente, een provincie of de centrale overheid is. Vaak zal dat zijn wanneer de overheid een beslissing neemt waar je het niet mee eens bent en waar tegen je bezwaar tegen wilt maken of er tegen in beroep wilt gaan. Ook kan het zijn dat je iets van de overheid wilt, je wil bijvoorbeeld een vergunning om iets te mogen bouwen of om reclame te mogen maken.

Zowel ondernemers als particulieren kunnen met de overheid en dus met het bestuursrecht in aanraking komen. De regels van het bestuursrecht zijn een echt woud, waar je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. De advocaten van Van der Kooij Besters Advocaten kennen de weg in dat woud.

Kies in het keuzemenu tussen ondernemers of particulieren, of bel ons of stuur ons een mail. Wij staan jou graag vrijblijvend te woord.

Iedere woensdag van 16:00 uur tot 18:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor alle ondernemers en particulieren met een juridisch probleem. Je bent van harte welkom en onze advocaten nemen ruim de tijd om jou van juridisch advies te voorzien.

Heb je vragen over bestuursrecht of over wat jouw rechten en verplichtingen zijn?

Stel dan gratis je vraag d.m.v. het ‘Gratis juridisch advies’-formulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen via telefoonnummer 020-4713718 of direct mailen via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl. Indien nodig plannen we dan een afspraak in.
Voor alle vragen over bestuursrecht kunt u terecht bij de volgende advocaten:

 • Vincent Besters

  Vincent Besters

 • Jan Paul van der Kooij

  Jan Paul van der Kooij

 • Vincent Besters

  Vincent Besters

 • Vincent Besters

  Vincent Besters