Bel ons nu voor direct advies!

020-4713718
Home - Bedrijven - Vastgoed, Huur & VVE - Appartementsrecht en VVE-Recht - Toestemming voor verbouwing

Toestemming voor verbouwing

Het komt regelmatig voor dat een appartementseigenaar tot verbouwing wenst over te gaan. Niet zelden gaat dit gepaard met veranderingen aan gemeenschappelijke zaken of aan het architectonisch uiterlijk van het gebouw. In dat geval heeft de appartementseigenaar veelal de toestemming nodig van de VvE. Vaak komen appartementseigenaren binnen een VvE hier in onderling overleg uit. Het komt echter vaak genoeg voor dat dit niet het geval is en dat de appartementseigenaar (die tot verbouwing wenst over te gaan) geen toestemming verkrijgt van de VvE. In dat geval kan aan de kantonrechter om een vervangende machtiging worden verzocht, die zal toetsen of de VvE een redelijke grond heeft om de toestemming te weigeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het appartementsrecht c.q. VvE-recht. Wij staan zowel huurders alsmede verhuurders bij. Wij hebben een adviespraktijk, maar ook een procespraktijk. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor overleg met ons in Amsterdam.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


 

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

Rosalie van RooijenAdvocaatTel. 020-209 00 23
lisa_benjamin
Lisa BenjaminJuristTel. 020-209 00 19
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / PartnerTel. 020-471 37 18