Nakoming vorderen

Afspraak is afspraak vinden we bij Van der Kooij Besters Advocaten. Particulieren of consumenten die met elkaar of met een bedrijf een contract afsluiten moeten er vanuit kunnen gaan dat zo’n contract volledig en correct wordt nagekomen. Eventueel kunnen wij u als particulier of consument bijstaan indien u wordt geconfronteerd met een contractspartij die een contract of overeenkomst niet nakomt. Voor u als particulier en consument is dat buitengewoon vervelend maar wij weten daar wel raad mee.

Als u wordt geconfronteerd met de niet nakoming van een overeenkomst door een contractspartij, dan staan u verschillende mogelijkheden ter beschikking. Naast het feit dat u bijvoorbeeld schadevergoeding kunt vorderen van de partij die niet nakomt, zie onze pagina over aansprakelijkheidsrecht, kunt u ook simpelweg vorderen dat uw wederpartij haar afspraken gewoon nakomt. U kunt dus eisen dat de gesloten overeenkomst tot aan de laatste letter wordt nagekomen. Weigert uw wederpartij vrijwillig na te komen, dan kunnen we nakoming eisen. Onze advocaten kunnen u adviseren over de beste strategie. is het bijvoorbeeld het beste om de overeenkomst te ontbinden? Of kunnen we liever gaan voor nakoming of schadevergoeding? Misschien wel allebei? Of misschien wel een combinatie van al deze mogelijkheden?

Daarnaast staat u als consument sterk want de wet kent u vele rechten toe. Als consument wordt u beschermd via het consumentenrecht. Wij kunnen u daar alles over vertellen en zorgen dat u optimaal gebruik maakt van uw rechten.

Als u wordt geconfronteerd met contractbreuk of een partij die niet doet wat is afgesproken, dan is het van belang om vanaf het eerste moment de juiste juridische strategie te volgen. Een strategie die volledig afhankelijk is van de situatie waar u in verkeert, wat uw belangen zijn en wat u zou willen bereiken. Wij kunnen u helpen en adviseren u hierbij. Wij kennen uw rechten. Indien de wederpartij niet vrijwillig alsnog haar afspraken nakomt, stappen we voor u naar de rechter om de wederpartij daartoe te dwingen.

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Uniek laag uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een uniek laag uurtarief van € 165,00 per uur!

Bekijken

Heeft u juridische vragen?

Stel gratis en vrijblijvend al uw juridische vragen. Dat kan op 3 manieren:

Vul het contactformulier* op deze pagina in;
E-mail* naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl;
Bel ons op 020-4713718
*Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken

 

 

Voor vragen kunt u terecht bij:

Iris de GraafJurist020-4713718
Charlotte UrlusJurist020-4713718
Anna BerndesJurist020-4713718
Puk BirnieAdvocaat020-4713718
Nicole ReijnenAdvocaat020-2090026
advocaat amsterdam
Roy van WolferenAdvocaat06-59931259
advocaat amsterdam
Jolene GroenestijnAdvocaat020-209 00 24
advocaat amsterdam
Rosalie van RooijenAdvocaat020-209 00 23
advocaat amsterdam
Charlotte HoubenAdvocaat020-209 00 12
jan_paul_van_der_kooij
Jan Paul van der KooijAdvocaat / Partner020-471 37 18