Nakoming vorderen

Afspraak is afspraak vinden we bij Van der Kooij Besters Advocaten. Particulieren of consumenten die met elkaar of met een bedrijf een contract afsluiten moeten er vanuit kunnen gaan dat zo’n contract volledig en correct wordt nagekomen. Eventueel kunnen wij u als particulier of consument bijstaan indien u wordt geconfronteerd met een contractspartij die een contract of overeenkomst niet nakomt. Voor u als particulier en consument is dat buitengewoon vervelend maar wij weten daar wel raad mee.

Als u wordt geconfronteerd met de niet nakoming van een overeenkomst door een contractspartij, dan staan u verschillende mogelijkheden ter beschikking. Naast het feit dat u bijvoorbeeld schadevergoeding kunt vorderen van de partij die niet nakomt, zie onze pagina over aansprakelijkheidsrecht, kunt u ook simpelweg vorderen dat uw wederpartij haar afspraken gewoon nakomt. U kunt dus eisen dat de gesloten overeenkomst tot aan de laatste letter wordt nagekomen. Weigert uw wederpartij vrijwillig na te komen, dan kunnen we nakoming eisen. Onze advocaten kunnen u adviseren over de beste strategie. is het bijvoorbeeld het beste om de overeenkomst te ontbinden? Of kunnen we liever gaan voor nakoming of schadevergoeding? Misschien wel allebei? Of misschien wel een combinatie van al deze mogelijkheden?

Daarnaast staat u als consument sterk want de wet kent u vele rechten toe. Als consument wordt u beschermd via het consumentenrecht. Wij kunnen u daar alles over vertellen en zorgen dat u optimaal gebruik maakt van uw rechten.

Als u wordt geconfronteerd met contractbreuk of een partij die niet doet wat is afgesproken, dan is het van belang om vanaf het eerste moment de juiste juridische strategie te volgen. Een strategie die volledig afhankelijk is van de situatie waar u in verkeert, wat uw belangen zijn en wat u zou willen bereiken. Wij kunnen u helpen en adviseren u hierbij. Wij kennen uw rechten. Indien de wederpartij niet vrijwillig alsnog haar afspraken nakomt, stappen we voor u naar de rechter om de wederpartij daartoe te dwingen.

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Helder en betaalbaar uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een betaalbaar uurtarief.

Bekijken

Heeft u juridische vragen?

Stel gratis en vrijblijvend al uw juridische vragen. Dat kan op 3 manieren:

Vul hetcontactformulierin
E-mail naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl
Bel ons direct op 020-4713718

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken

 

 

Voor vragen kunt u terecht bij:

Britt KlousJurist020-4713718
Mukesh KumarAdvocaat020-4713718
Afra RateringAdvocaat020 - 471 37 18
Barry VloeijberghsAdvocaat020-4713718
Eline van VelthovenAdvocaat020-4713718
Charlotte UrlusAdvocaat020-4713718
Puk BirnieAdvocaat020-4713718
advocaat amsterdam
Rosalie van RooijenAdvocaat020-209 00 23
jan_paul_van_der_kooij
Jan Paul van der KooijAdvocaat / Partner020-471 37 18
Vincent BestersAdvocaat / Partner020-471 37 18