Arbeidsovereenkomst (en arbeidsvoorwaarden)

Wenst u als ondernemer een perfecte arbeidsovereenkomst conform alle (nieuwe) wettelijke regelingen en/of aanpassing van de arbeidsvoorwaarden? Onze advocaten helpen u graag om een optimale arbeidsovereenkomst op te stellen.

Wat kunt u doen?

Neem contact op met Van der Kooij Besters Advocaten. Onze specialisten weten precies wat de mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen. Meer weten? Bel met 020 – 471318 of stuur een e-mail naar info@vdkb-advocaten.nl. Alle vragen worden gegarandeerd binnen een werkdag beantwoord. Als u belt krijgt u direct advies op maat.

Wat doen wij?

  • Wij beoordelen of de arbeidsovereenkomst klopt en of er geen gekke dingen in staan (zoals een ongeldige proeftijd of een ongeldig concurrentiebeding).
  • Eveneens beoordelen wij of de arbeidsvoorwaarden binnen het bedrijf kunnen worden gewijzigd. Indien dit mogelijk is bepalen wij samen met u de juiste strategie.
  • Verder denken wij mee om de arbeidsovereenkomst en arbeidsvoorwaarden te perfectioneren en toe te spitsen op de onderneming.

Wat kost dit?

De specialisten van Van der Kooij Besters Advocaten weten precies welke wegen ze moeten bewandelen. Daarmee besparen ze tijd en geld en blijven de kosten zo laag mogelijk. Voordat we aan de slag gaan krijgt u natuurlijk te zien wat de exacte kosten zullen zijn.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

 

Voor vragen kunt u terecht bij:

Olga SpronkenAdvocaat020-4713718
Roy van WolferenAdvocaat020-209 00 11
titus_bouman
Titus BoumanAdvocaat020-209 00 13