Arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever over uw arbeids(on)geschiktheid, functioneren, arbeidsvoorwaarden of omdat u simpelweg niet met uw leidinggevende op kan schieten? Onze advocaten helpen u graag om gezamenlijk te zoeken naar een goede oplossing voor de situatie.

 

Wat kunt u doen?

Neem contact op met Van der Kooij Besters Advocaten. Onze specialisten weten precies wat de mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen. Meer weten? Bel met 020 – 471318 of stuur een e-mail naar info@vdkb-advocaten.nl. Alle vragen worden gegarandeerd binnen een werkdag beantwoord. Als u belt krijgt u direct advies op maat.

 

Wat doen wij?

  • Wij beoordelen samen met u of het conflict is op te lossen.
  • Indien het conflict niet meer is op te lossen, zullen wij bekijken of er een mogelijkheid is in dienst te blijven of ervoor zorgen dat u uit dienst gaat met een goede vertrekregeling.
  • Als de werkgever weigert mee te werken aan een goede oplossing zullen wij u begeleiden bij de rechter en het woord voor u voeren zodat een optimaal resultaat wordt bereikt.

 

Wat kost dit?

De specialisten van Van der Kooij Besters Advocaten weten precies welke wegen ze moeten bewandelen. Daarmee besparen ze tijd en geld en blijven de kosten zo laag mogelijk. Voordat we aan de slag gaan krijgt u natuurlijk te zien wat de exacte kosten zullen zijn.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

Voor vragen kunt u terecht bij:

Olga SpronkenAdvocaat020-4713718
Roy van WolferenAdvocaat020-209 00 11
titus_bouman
Titus BoumanAdvocaat020-209 00 13