Incassotarief

Incassotarief

Van der Kooij Besters Advocaten incasseert vorderingen op incassotarief. Dat betekent dat wij de kosten van de incasso neerleggen bij uw debiteur. De incasso hoeft u dan niks te kosten. Komt er uiteindelijk niks uit de zaak dan rekent Van der Kooij Besters Advocaten een laag vast bedrag aan honorarium. Dit bedrag spreken we vooraf af. U weet daardoor altijd waar u financieel gezien aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

In een ideale situatie wordt uw vordering door ons geïnd zonder dat een gerechtelijke procedure nodig is. Dat is het snelste en het goedkoopste. Betaalt uw debiteur niet, dan zullen wij uw debiteur dagvaarden en de indien nodig, de gerechtelijke procedure voeren. Ook hier geen financiële open eindjes: de kosten van de gerechtelijke procedure worden ook bij uw debiteur neergelegd en op hem verhaald met een winnend vonnis. Mochten we de zaak niet winnen dan betaalt u aan honorarium ook een vast laag bedrag, ook hier geen verrassingen achteraf.

Wij zijn naast een van de beste, ook een van de goedkoopste incasseerders. Laat u niet om de tuin leiden op websites van andere aanbieders die ‘No cure no pay’ beloven. Vaak geldt dit niet of maar voor een beperkt deel van het incassoproces.

Snel met ons aan de slag? U kunt ook direct online een zaak ter incasso aan ons overdragen. Mail ons uw onbetaalde factuur via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl en wij starten de incasso dan binnen 48 uur voor u op.

De advocaten bij Van der Kooij Besters Advocaten zijn allen zeer ervaren op het gebied van incasso. Mr. Vincent Besters is daarnaast lid van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA).

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Helder en betaalbaar uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een betaalbaar uurtarief.

Bekijken

Wij incasseren uw vordering! Neem gratis contact met ons op

Stel gratis en vrijblijvend al uw vragen over incasso. Dat kan op 3 manieren:

Vul het contactformulier* op deze pagina in;
E-mail* naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl;
Bel ons op 020-4713718

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken