- 06-06-2019

Rijbewijs ingevorderd? Onderneem gelijk actie!

Bij Van der Kooij Besters Advocaten behandelen we honderden “rijbewijszaken” per jaar. Allemaal zaken waarin onze clienten hun rijbewijs zijn kwijtgeraakt wegens rijden onder invloed van alcohol of drugs of vanwege een snelheidsoverschrijding of gevaarlijk verkeersgedrag. Bij ons werken advocaten die u in zo’n vervelende situatie kunnen bijstaan en van de beste rechtsbijstand kunnen voorzien.

Wij weten hoe wij het snelste uw ingevorderde rijbewijs weer terug kunnen halen. Wij kennen de te volgen procedures, we kennen de jurisprudentie en we weten welke argumenten we kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat u snel weer de weg op kunt. Wij controleren uw dossier op vormfouten in bijvoorbeeld de snelheidsmeting of in de blaastest en indien we die fouten aantreffen, weten we een en ander in uw voordeel aan te wenden. Aarzel dus niet en neem direct contact met ons op zodra u met een dergelijke situatie te maken krijgt. Als u uw rijbewijs kwijt bent geraakt wilt u immers dat het rijbewijs weer zo snel als mogelijk bij u terugkomt. Iedere dag telt en wij snappen dat als geen ander.

Wij hebben een zeer hoog succespercentage. In 95% van de gevallen halen we uw rijbewijs vroegtijdig terug!!!

Indien u ons inschakelt, ligt er vaak nog dezelfde dag een verzoek tot teruggave bij de rechtbank. Als het Openbaar Ministerie het rijbewijs niet vrijwillig terug wil geven, staan we over het algemeen binnen 2 tot 4 weken bij de rechtbank om voor teruggave te pleiten. We krijgen vervolgens meteen uitspraak en naar schatting halen wij door onze deskundigheid en ervaring in 95% van de gevallen het rijbewijs vroegtijdig terug.

Kijk op onze rijbewijspagina voor meer informatie over dit onderwerp. Daarnaast kunt u bij specialiste mr. Charlotte Houben terecht voor meer informatie en antwoorden op al uw vragen.