- 27-03-2019

Een tevreden client…

Als advocaten komen we op voor de belangen van onze cliënten. Vaak zijn dat cliënten die zelf in een moeilijke situatie zitten en in onmin leven met hun wederpartij. Een juridische procedure duurt vaak lang, soms meerdere jaren. Gedurende zo’n periode werk je als advocaat intensief samen met de client en zet je alles op alles om een fantastisch resultaat neer te zetten. Zodoende bouw je als advocaat vaak een nauwe band op met cliënten, soms ontstaan er zelfs vriendschappen.

Onlangs won ik voor een gewaardeerd cliënt een zaak waarin we ruim vijf jaar hebben geprocedeerd. Mijn cliënt meende een aanzienlijke geldvordering te hebben op zijn wederpartij. Bij de Rechtbank werden we volledig in het ongelijk gesteld en verloren we de zaak. Teleurgesteld gingen we vrijwel onmiddellijk in Hoger Beroep bij het Gerechtshof. Na nog eens ruim 2 jaar procederen in Hoger Beroep wonnen we de zaak op alle fronten. Als alles na vijf jaar zwoegen op deze manier op zijn pootjes terecht komt, resulteert dat zowel bij mij als bij de cliënt in pure euforie, blijdschap en ontroering.

Recent heb ik samen met de cliënt de overwinning gevierd. De overwinning op zich is al een geweldig cadeau doch werd ik door de cliënt verrast met nog een prachtig geschenk.

Bij van der Kooij Besters Advocaten willen we dat u als client tevreden bent over wat wij voor u doen. Wij streven constant naar een optimaal resultaat en willen waarde toevoegen en onszelf terugverdienen. Bij ons werken alleen maar winnaars: advocaten en juristen die iedere dag weer strijden voor uw belangen. Wij willen maar één ding en dat is het winnen van uw zaak.  Voor ons is uw winst het grootste geschenk.

Heeft u een advocaat nodig en wil u onze dienstverlening ervaren? Neem dan contact op.