Rijbewijs ingevorderd na betrokkenheid bij ongeval

U bent uw rijbewijs kwijt omdat u bij een ongeluk betrokken bent geraakt. Wat nu?

De gevolgen hiervan kunnen erg groot zijn, zeker als er sprake is van alcohol of drugsgebruik. De officier van justitie kan behoorlijk zware straffen eisen zoals een gevangenisstraf. Daarnaast kunt u uw rijbewijs voor lange tijd kwijtraken. U zal hoogstwaarschijnlijk worden vervolgd en als u voor de rechter moet verschijnen is advies en deskundige bijstand van een ervaren advocaat onontbeerlijk. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw rijbewijs weer terug te krijgen, vaak met succes. Iedereen wil natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen rijden. Als u direct de juiste stappen neemt is de kans daarop een stuk groter.

Wat kunt u doen?

Neem contact op met Van der Kooij Besters Advocaten. Onze specialisten weten precies wat de mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen. Meer weten? Bel met 020 – 47 13 718 of klik hier en stuur een e-mail. Alle vragen worden gegarandeerd binnen een werkdag beantwoord. Als je belt krijgt u direct advies op maat.

Wat doen wij?

  • Wij nemen voor u contact op met de officier van justitie om er voor te zorgen dat hij uw rijbewijs terug geeft.
  • Als de officier van justitie dat weigert dienen we een klaagschrift in bij de rechtbank en vragen de rechter om te bepalen dat u uw rijbewijs terugkrijgt. De kans op succes met een dergelijk klaagschrift is groot.
  • Waarschijnlijk zal u voor de rechter moeten verschijnen. Die besluit of en zo ja welke straf wordt opgelegd. De straffen kunnen fors zijn. Rijontzeggingen, al dan niet voorwaardelijk, worden vaak opgelegd. Daarnaast veelal een boete.
  • Wij begeleiden u bij de rechter en voeren voor u het woord zodat een optimaal resultaat wordt bereikt.

Wat kost dit?

De specialisten van Van der Kooij Besters Advocaten weten precies welke wegen ze moeten bewandelen. Daarmee besparen ze tijd en geld en blijven de kosten zo laag mogelijk. Daarnaast komen veel mensen in aanmerking voor een pro deo advocaat. Dat wordt ook wel een toevoeging genoemd. De overheid betaalt dan de kosten van de advocaat, op een kleine eigen bijdrage na. Voordat we aan de slag gaan krijgt u natuurlijk te zien wat de exacte kosten zullen zijn.

We werken voor vaste tarieven! Klik hier voor meer informatie.

Meer weten? Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!

International clients

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible.

Bekijken

Uniek laag uurtarief!

Onze missie? Het bieden van goede en betaalbare rechtsbijstand. Topadvocaten voor een uniek laag uurtarief van € 165,00 per uur!

Bekijken

Heeft u juridische vragen?

Stel gratis en vrijblijvend al uw juridische vragen. Dat kan op 3 manieren:

Vul het contactformulier* op deze pagina in;
E-mail* naar info@vanderkooijbestersadvocaten.nl;
Bel ons op 020-4713718
*Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bekijken

Waarom kiezen voor Van der Kooij Besters?

Bij Van der Kooij Besters Advocaten werken alleen maar winnaars!
Betaalbare en benaderbare advocaten die dagelijks juridische diensten en service van het allerhoogste niveau leveren.
Onze cliënten waarderen ons met hoge cijfers en veel positieve reviews!

Bekijken

Voor vragen kunt u terecht bij:

advocaat amsterdam
Jolene GroenestijnAdvocaat020-209 00 24
advocaat amsterdam
Charlotte HoubenAdvocaat020-209 00 12