Ik heb letselschade. Wat nu?

Ik heb letselschade. Wat nu?

In het verkeer, op het werk of in je vrije tijd; een ongeluk zit in een klein hoekje. Je staat er misschien niet vaak bij stil maar de financiële gevolgen van een ongeluk kunnen behoorlijk groot zijn. Daarom is het belangrijk iemand te kennen die kan helpen in dit soort situaties. Iemand die weet wat jouw recht is en wat verzekeringen kunnen uitkeren.

Als je letsel oploopt door een ongeluk dat wordt veroorzaakt door een ander dan heb je recht op een schadevergoeding. De kans dat je letselschade vergoed krijgt is behoorlijk groot want bijna iedereen is namelijk verzekerd voor dit soort ongelukken.

Van der Kooij Besters kan er voor zorgen dat jij je schadevergoeding ook echt krijgt. Wij bij Van der Kooij Besters Advocaten hebben namelijk veel ervaring met letselschade. Wij weten waar je recht op hebt en wat een verzekering aan jou zou moeten uitkeren. Wij zorgen ervoor dat duidelijk wordt wat jouw schade precies is en dat jij die vergoed krijgt.

Iedere woensdag van 16:00 uur tot 18:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor alle ondernemers en particulieren met een juridisch probleem. Je bent van harte welkom en onze advocaten nemen ruim de tijd om jou van juridisch advies te voorzien.

Heb je letselschade, wil je dit melden of heb je vragen over letselschade?

Stel dan gratis je vraag over letselschade d.m.v. het ‘Gratis juridisch advies’-formulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen via telefoonnummer 020-4713718 of direct mailen via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl.