Ik heb letselschade. Wat nu?

Ik heb letselschade. Wat nu?

In het verkeer, op het werk of in je vrije tijd, een ongeluk zit in een klein hoekje. Je staat daar  waarschijnlijk niet vaak bij stil maar de financiële gevolgen van een ongeluk kunnen behoorlijk groot zijn. Daarom is het belangrijk iemand aan je zijde te hebben die kan helpen in dit soort situaties. Iemand die weet wat jouw recht is en hoe jij je schade vergoed kan krijgen.

Als je letsel oploopt door een verkeersongeluk dat wordt veroorzaakt door een ander dan heb je recht op schadevergoeding. Tijdens je werk is je werkgever vaak aansprakelijk voor schade die je lijdt. En als een arts een fout maakt is die arts en het ziekenhuis waar die arts werkt aansprakelijk. Ook in je vrije tijd kan schade ontstaan, de hond van de buren bijt je, of je wordt getroffen door een vallende baksteen. De kans dat je letselschade vergoed krijgt is behoorlijk groot want bijna iedereen is verzekerd voor dit soort situaties.

Van der Kooij Besters kan er voor zorgen dat jij je schadevergoeding ook echt krijgt. Wij bij Van der Kooij Besters Advocaten hebben namelijk veel ervaring met letselschade. Wij weten waar je recht op hebt en wat een verzekering en/of veroorzaker aan jou zou moeten betalen. Wij zorgen ervoor dat duidelijk wordt wat jouw schade precies is en dat jij die schade vergoed krijgt.

Iedere woensdag van 16:00 uur tot 18:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor alle ondernemers en particulieren met een juridisch probleem. Je bent van harte welkom en onze advocaten nemen ruim de tijd om jou van juridisch advies te voorzien.

Heb je letselschade, wil je dit melden of heb je vragen over letselschade?

Stel dan gratis je vraag over letselschade d.m.v. het ‘Gratis juridisch advies’-formulier en wij nemen contact met je op. Gemaild tijdens werkdagen voor 14.00 uur krijg je gegarandeerd dezelfde dag een reactie van ons. Later op de dag in principe ook, anders gegarandeerd de ochtend erop. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen via telefoonnummer 020-4713718 of direct mailen via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl.

  • Jan Paul van der Kooij

    Jan Paul van der Kooij

  • Brenda Vos

    Brenda Vos

  • Jan Paul van der Kooij

    Jan Paul van der Kooij