Home - Producten - Juridisch Serviceabonnement

Juridisch Serviceabonnement

Speciaal voor ondernemers, stichtingen en verenigingen hebben we bij Van der Kooij Besters Advocaten een juridisch serviceabonnement ontwikkeld. De ervaring leert namelijk dat ondernemingen, stichtingen en verenigingen met enige regelmaat geconfronteerd worden met allerhande juridische vragen en daarom op structurele basis behoefte hebben aan een vaste juridische sparringpartner.

Het juridisch serviceabonnement van Van der Kooij Besters Advocaten biedt uitkomst. Voor een vast bedrag van € 450,00 ex btw per jaar kunt u gebruik maken van diverse door ons aangeboden juridische diensten. U krijgt bijvoorbeeld een vaste bedrijfsadvocaat die u kunt bellen voor advies. U kunt juridische stukken, waarvan u zich afvraagt of u ze beter wel of niet kunt laten tekenen ook laten screenen door uw vaste bedrijfsadvocaat.

 

Het juridisch serviceabonnement van Van der Kooij Besters Advocaten: Voor een vast bedrag per jaar kunt u gebruik maken van ons dienstenpakket.

 

Verder incasseren we onbeperkt en volledig No Cure No Pay uw onbetaald gebleven facturen. Als klap op de vuurpijl krijgt u ook nog eens 10% korting op ons uurtarief indien u ons inschakelt om bijvoorbeeld een procedure te voeren.

 

De ervaring leert dat ondernemingen, stichtingen en verenigingen op structurele basis behoefte hebben aan een vaste juridische sparringpartner.

 

Al deze diensten en voordelen maken onderdeel uit van ons juridisch serviceabonnement. Klik HIER voor onze abonnementsvoorwaarden.

Tot slot nog even alle voordelen van ons juridisch serviceabonnement op een rij:Indien u interesse heeft in het juridisch serviceabonnement of indien u nog heeft nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!