Strafrecht

Ik heb een strafzaak. Wat nu?

In contact komen met justitie kan grote gevolgen hebben. Daarom is het verstandig te weten wat je rechten zijn en wat je kunt verwachten.

Wetgeving en regels kunnen ingewikkeld zijn en daarnaast is juridische taal lang niet altijd eenvoudig te begrijpen. Van der Kooij Besters Advocaten weet dit en zorgt ervoor dat onze cliënten altijd begrijpen wat er gebeurt en ook weten wat hun rechten zijn.

Goede juridische bijstand in strafzaken hoeft daarnaast niet duur te zijn. Een advocaat wordt in veel gevallen betaald door de Nederlandse overheid. Afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen betaal je in veel gevallen slechts een geringe eigen bijdrage. Er zijn daarnaast nog veel meer praktische tips die we je kunnen vertellen. Klik hier voor allerlei praktische tips.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in strafrecht en willen je graag helpen in strafzaken. Alle advocaten in Nederland zijn gebonden aan hun beroepsgeheim. Dat betekent dat niemand te weten komt wat je aan jouw advocaat vertelt. Dat blijft dus tussen jou en jouw advocaat.

Wist je dat je in noodgevallen kunt bellen met onze strafrechtadvocaat mr. Vincent Besters?
Je kunt hem bereiken op 06-52104318.
Specifieke informatie

Iedere woensdag van 16:00 uur tot 18:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor alle ondernemers en particulieren met een juridisch probleem. Je bent van harte welkom en onze advocaten nemen ruim de tijd om jou van juridisch advies te voorzien.

Heb je vragen over het strafrecht of over jouw zaak?

Stel dan gratis je vraag over strafrecht d.m.v. het ‘Gratis juridisch advies’-formulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen via telefoonnummer 020-4713718 of direct mailen via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl. Indien nodig plannen we dan een afspraak in.
Voor alle vragen over strafrecht kunt u terecht bij de volgende advocaten:

 • Jan Paul van der Kooij

  Jan Paul van der Kooij

 • Vincent Besters

  Vincent Besters

 • Brenda Vos

  Brenda Vos

 • Charlotte Houben

  Charlotte Houben