Het CBR legt mij maatregelen op

Rijbewijs terug
Rijbewijs optimaal resultaat

Het CBR legt mij maatregelen op

Je hebt te maken met het CBR?

Naast de rechterlijke macht speelt het CBR een belangrijke rol bij het terug krijgen van jouw rijbewijs. Het CBR kan jouw net teruggekregen rijbewijs namelijk weer ongeldig verklaren. Het CBR kan je ook verplichten een cursus te volgen, een psychiatrische test te ondergaan of een onderzoek doen naar jouw rijvaardigheid of rijgeschiktheid. Dat is erg vervelend en vaak een dure grap. Iedereen wil natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen rijden. Als je direct de juiste stappen neemt is de kans daarop een stuk groter.

Wat kun je doen?

Neem contact op met Van der Kooij Besters Advocaten. Onze specialisten weten precies wat de mogelijkheden zijn en waar jouw kansen liggen. Meer weten? Bel met 020 – 47 13 718 of klik hier en stuur een e-mail. Alle vragen worden gegarandeerd binnen een werkdag beantwoord. Als je belt krijg je direct advies op maat.

Wat doen wij?

 • Tegen besluiten van het CBR waar je het niet mee eens bent kan binnen zes weken bezwaar gemaakt worden. Wij doen dat voor jou.
 • Bij een eventuele zitting gaan wij met je mee.
 • Wij adviseren je zodat jij in de procedure met het CBR de juiste stappen zet en daardoor het beste resultaat bereikt.

Wat kost dit?

De specialisten van Van der Kooij Besters Advocaten weten precies welke wegen ze moeten bewandelen. Daarmee besparen ze tijd en geld en blijven de kosten zo laag mogelijk.  Voordat we aan de slag gaan krijg je natuurlijk een inschatting van wat de kosten zullen zijn.
Iedere woensdag van 16:00 uur tot 18:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor alle ondernemers en particulieren met een juridisch probleem. Je bent van harte welkom en onze advocaten nemen ruim de tijd om jou van juridisch advies te voorzien.

Heb jij te maken met het CBR?

Stel dan gratis je vraag d.m.v. het ‘Gratis juridisch advies’-formulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen via telefoonnummer 020-4713718 of direct mailen via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl. Indien nodig plannen we dan een afspraak in.
Voor alle vragen over uw ingevorderd rijbewijs kunt u terecht bij de volgende advocaten:

 • Vincent Besters

  Vincent Besters

 • Charlotte Houben

  Charlotte Houben

 • Vincent Besters

  Vincent Besters