Rijbewijs kwijt

Rijbewijs terug
Rijbewijs optimaal resultaat

Mijn rijbewijs ingevorderd. Wat nu?

Dagelijks raken mensen hun rijbewijs kwijt. Dat is vervelend en vaak een dure grap. De meeste mensen willen natuurlijk zo snel mogelijk hun rijbewijs terug. De kans daarop stijgt enorm als je van het begin af aan de juiste stappen neemt. De specialisten van Van der Kooij Besters Advocaten weten precies wat de mogelijkheden zijn en waar precies de kansen liggen.

Het maakt niet uit hoe jij je rijbewijs bent kwijtgeraakt, indien je ons inschakelt is de kans dat je het rijbewijs terug krijgt erg groot. Wij dienen zo snel mogelijk voor jou een klaag- of bezwaarschrift in en zetten alles op alles om het rijbewijs voor jou terug te halen. Klik op een van de onderstaande links voor meer informatie:

Iedere woensdag van 16:00 uur tot 18:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor alle ondernemers en particulieren met een juridisch probleem. Je bent van harte welkom en onze advocaten nemen ruim de tijd om jou van juridisch advies te voorzien.

Is je rijbewijs ingevorderd of heb je vragen over de procedure?

Stel dan gratis je vraag d.m.v. het ‘Gratis juridisch advies’-formulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen via telefoonnummer 020-4713718 of direct mailen via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl. Indien nodig plannen we dan een afspraak in.
Voor alle vragen over uw ingevorderd rijbewijs kunt u terecht bij de volgende advocaten:

 • Vincent Besters

  Vincent Besters

 • Brenda Vos

  Brenda Vos

 • Charlotte Houben

  Charlotte Houben

 • Vincent Besters

  Vincent Besters