Rechtsbijstand voor ondernemers

Rechtsbijstand voor ondernemers

Ondernemers hebben op een bijzondere manier behoefte aan rechtsbijstand en krijgen te maken met allerlei vormen van recht. Voorbeelden zijn arbeidsrecht, huurrecht, overeenkomstenrecht, algemene voorwaarden en incasso’s.

Bijna alle ondernemers krijgen er vroeg of laat mee te maken. De wijze waarop ondernemers met hun recht omgaan is anders dan bij consumenten of particulieren. Voor ondernemers is bijvoorbeeld niet alleen het resultaat belangrijk maar ook de manier waarop het recht wordt gehaald.

Bestaande relaties moeten bijvoorbeeld in stand kunnen worden gehouden, ondanks een geschil. Daarom is het voor een ondernemer belangrijk om zaken op een afgewogen manier af te handelen en niet altijd een zaak ten koste van alles door te zetten. Het juiste resultaat op de juiste manier, dat is waar het om draait.

Ons team van advocaten en juristen is er in gespecialiseerd om in overleg het beste resultaat te behalen en daarbij te zorgen dat bestaande (klant)relaties zoveel mogelijk in stand blijven, indien je dat wenst.

Op die manier houden we ook de kosten in de hand. Goede juridische dienstverlening hoeft namelijk niet duur te zijn. Wij werken voor aantrekkelijke uurtarieven en onze gespecialiseerde advocaten en juristen hebben veel ervaring in de rechtsgebieden waarin ze werkzaam zijn. De beste mensen voor het beste tarief en alles op jouw manier. Dat is waar wij voor staan.

Specifieke informatie

Iedere woensdag van 16:00 uur tot 18:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor alle ondernemers en particulieren met een juridisch probleem. Je bent van harte welkom en onze advocaten nemen ruim de tijd om jou van juridisch advies te voorzien.

Als je een ondernemer bent met een juridische vraag, stel hem dan via het ‘Gratis juridisch advies’-formulier en je krijgt gedurende de hele week gegarandeerd binnen 48 uur antwoord. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen via telefoonnummer 020-4713718 of direct mailen via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl. Indien nodig plannen we dan een afspraak in.

Voor alle vragen over ondernemingsrecht kunt u terecht bij de volgende advocaten:

  • Vincent Besters

    Vincent Besters

  • Jan Paul van der Kooij

    Jan Paul van der Kooij

  • Lisanne Koot

    Lisanne Koot