Romana Bloem Jurist 020-209 00 18
Rechtsgebieden
  • Contractenrecht
  • Incasso
  • Procesrecht
  • Rijbewijs kwijt

Romana Bloem is Juridisch medewerker/ Incassomedewerkster bij Van der Kooij Besters Advocaten. Momenteel is Romana bezig met het afronden van haar Master Civiel recht aan de Radboud Universiteit. Als juridisch medewerkster staat Romana de advocaten in hun dagelijkse werkzaamheden bij. Hierbij valt te denken aan het opstellen van verschillende brieven en processtukken naast het doen van juridisch onderzoek. Romana houdt zich voorts ook bezig met rijbewijszaken en voorziet onze cliënten in dergelijke zaken van advies en begeleiding.

Rechtsgebieden waarmee zij vaak in aanraking komt betreffen het aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en incasso.

Als incasso medewerkster staat zij cliënten bij om hun vorderingen te innen. Bij betwisting van de vordering voert zij juridisch onderbouwd verweer.

Tevens voorziet zij cliënten hierbij van advies, hierbij beoordeeld zij wat de volgende stap in het traject dient te zijn en toetst zij eveneens de juridische haalbaarheid en verhaalsmogelijkheden.

Blog artikelen

06-03-2019

Vorderingen in het buitenland incasseren

Heeft u een openstaande vordering op uw debiteur, maar bevindt uw debiteur zich momenteel niet meer in Nederland maar in een lidstaat van de Europese Unie? Dan hoeft het geen probleem te zijn om uw vordering te kunnen incasseren! Indien uw debiteur zich in een andere lidstaat van de Europese Unie bevindt, met uitzondering van […]