Bel ons nu voor direct advies!

020-4713718
lisa_benjaminMr. Lisa Benjamin Jurist 020-209 00 19
Rechtsgebieden
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Contractenrecht
  • Incasso
  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoed, Huur, Appartement, VVE

Mr. Lisa Benjamin heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Leiden in de richtingen ondernemingsrecht en privaatrecht. Lisa is sinds maart 2018 werkzaam als juridisch medewerker bij Van der Kooij Besters Advocaten.

Als juridisch medewerker legt Lisa zich toe op de algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, contractenrecht, appartementsrecht en het huurrecht. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij Lisa terecht met hun juridische vraagstukken.

Onbetaald gebleven facturen? Hiernaast houdt Lisa zich bezig met onze incassopraktijk en probeert zij uw vordering voor u te incasseren.

20-03-2019

Aansprakelijkheid makelaar voor onjuiste informatieverstrekking over oppervlakte woning

Bij Van der Kooij Besters Advocaten behandelen we vaak zaken die te maken hebben met vastgoedrecht, huurrecht, VVE recht en/of appartementsrecht. Veel geschillen omtrent vastgoed hebben echter te maken met problemen rond de aankoop of verkoop van vastgoed. Bij het aan- en verkopen van vastgoed kunnen een heleboel juridische geschillen opkomen tussen koper en verkoper. […]

04-03-2019

Samenwonen: wanneer ben ik medehuurder van een woning?

Het komt vaak voor dat een huurovereenkomst met maar één huurder is gesloten, terwijl u al geruime tijd inwoont op het adres van de huurder. Het gaat daarbij om samenwoners die niet zijn getrouwd of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan (wettelijke medehuurder). Naar Nederlands recht verkeert degene die met een huurder samenwoont zonder zelf huurder […]