Home - Incasso - Oninbare vonnissen en oninbare vorderingen

Oninbare vonnissen en oninbare vorderingen

Veel bedrijven hebben tientallen, honderden en soms duizenden niet betaalde rekeningen. In sommige gevallen zijn er zelfs vonnissen gehaald, maar toch zijn die vorderingen niet betaald. Uiteindelijk worden die vorderingen afgeboekt en lijkt de debiteur de lachende derde. Tot vandaag, wij incasseren uw vorderingen en vonnissen die tot nu toe niet te incasseren leken.

We zeggen niet dat alles geïncasseerd gaat worden, maar onze ervaring is dat 25% van de oninbare vonnissen en oninbare vorderingen alsnog door ons wordt geïncasseerd. U kan daarbij nog flink terug grijpen in de tijd: een vonnis verjaart in principe na 20 jaar en de meeste vorderingen zonder vonnis na 5 jaar. Draag uw oninbare vonnissen en vorderingen vandaag nog aan ons over, en we gaan er gelijk mee aan de slag.

Snel met ons aan de slag? U kunt ook direct online een zaak ter incasso aan ons overdragen. Mail ons uw onbetaalde factuur via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl en wij starten de incasso dan binnen 48 uur voor u op.

Bij Van der Kooij Besters Advocaten helpen we u graag verder!


INTERNATIONAL CLIENTS:

At Van der Kooij Besters Advocaten we also work for international clients. We are happy to provide you with the best legal assistance possible. Please go to our international page for more information.


 

Voor vragen kunt u terecht bij de volgende advocaten:

Romana BloemJurist020-209 00 18
jan_paul_van_der_kooij
Jan Paul van der KooijAdvocaat / Partner020-471 37 18
vincent_besters
Vincent BestersAdvocaat / Partner020-471 37 18