Ik heb een arbeidszaak. Wat nu?

Ik heb een arbeidszaak. Wat nu?

Direct of indirect heeft iedereen regelmatig te maken met arbeidsrecht. Bijvoorbeeld bij het sluiten van een arbeidsovereenkomst of – vervelender – het beëindigen daarvan. Van der Kooij Besters Advocaten begeleidt bedrijven en werknemers bij arbeidsconflicten, reorganisaties, ontbinding van arbeidsovereenkomsten en andere arbeidsrechtelijke zaken.

Van der Kooij Besters Advocaten heeft jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Conflicten op het gebied van het arbeidsrecht kunnen grote gevolgen hebben voor iemands leven. Het leven van een werknemer staat bij een arbeidsgeschil vaak op z’n kop. Daarnaast gaat ook aan de zijde van de werkgever zo’n zaak niet in de koude kleren zitten. Belangrijk is dat van begin af aan de juiste strategie wordt gekozen en de juiste stappen worden gezet. Wij doen dat voor onze cliënten. Van der Kooij Besters Advocaten heeft daar veel ervaring mee. Wij weten waar je recht op hebt en waar de kansen liggen.
Kosten werknemer

Van der Kooij Besters Advocaten heeft voor arbeidsrechtzaken speciale (lagere) tarieven ontwikkeld. Rechtsbijstand moet namelijk voor iedereen bereikbaar zijn, vinden we bij Van der Kooij Besters.
Kosten werkgever

Voor werkgevers hebben wij een heldere tarief structuur. Wij werken voor een uurtarief. Daarnaast maken wij bij aanvang samen een inschatting van de kosten van de zaak. Van der Kooij Besters Advocaten let er op dat de kosten niet uit de hand lopen en in balans blijven met de opbrengsten.
Specifieke informatie

Iedere woensdag van 16:00 uur tot 18:00 uur hebben wij een gratis inloopspreekuur voor alle ondernemers en particulieren met een juridisch probleem. Je bent van harte welkom en onze advocaten nemen ruim de tijd om jou van juridisch advies te voorzien.

Heb je een arbeidsrechtzaak en wil je dit melden of heb je vragen over arbeidsrecht?

Stel dan gratis je vraag over arbeidsrecht d.m.v. het ‘Gratis juridisch advies’-formulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen via telefoonnummer 020-4713718 of direct mailen via info@vanderkooijbestersadvocaten.nl.

Voor alle vragen over arbeidsrecht kunt u terecht bij de volgende advocaten:

 • Titus Bouman

  Titus Bouman

 • Titus Bouman

  Titus Bouman

 • Titus Bouman

  Titus Bouman

 • Titus Bouman

  Titus Bouman